Mακάμπι - Αστέρας Τρίπολης στο Europa League

Μάκης Σταθάτος
gazzetta default image fallback

bet365

Μια πρόκριση η οποία θα είναι η πρώτη στην ιστορία του αναζητά ο Αστέρας Τρίπολης (20:30, OTE SPORT4) που καλείται να υπερασπιστεί το 2-0 του πρώτου αγώνα απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι Αρκάδες θέλουν να γράψουν την δική τους ιστορία στο τελευταίο παιχνίδι του Πάμπλο Ντε Μπλάσις με την φανέλα του Αστέρα. Ο Αργεντινός δήλωσε πως επιθυμία του είναι να σκοράρει και να οδηγήσει την ομάδα του στους ομίλους πριν αποχωρήσει για την Μάιντς.

Οι συνθήκες για την ομάδα της Τρίπολης είναι ιδανικές καθώς θα αγωνιστεί στην Κύπρο, ενώ η Μακάμπι λίγο πριν τον κρίσιμο επαναληπτικό είδε τον προπονητή της Όσκαρ Γκαρθία να αποχωρεί από τον πάγκο της ομάδας.

Ο Στάικος Βεργέτης παρότι όλα τείνουν προς την μεριά του Αστέρα δεν θέλει να ακούει για σίγουρη πρόκριση της ομάδας του. Ο Έλληνας τεχνικός θα επιλέξει το 4-2-3-1 με την ενδεκάδα να αποτελείται από τους Θεοδωρόπουλο, Ζησόπουλο, Γκοϊαν, Λούι, Παντελιάδη, Ουσέρο, Κουρμπέλη, Μουνάφο, Ρόλε, Μάτσα και Ντε Μπλάσις.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπαντής, Τιε Μπι, Μπαράλες, Φερνάντες, Μπακασέτας, Σανκαρέ, Τοσκάνης, Πάρα, Κυριακόπουλο. Εκτός έμειναν οι Κοσίτσκι, Τορμένα, Μπαντιμπανγκά, Κιτικό και Παπαχρήστου.

Η Μακάμπι θα παίξει με 4-2-3-1 και η πιθανή ενδεκάδα του Πάκο Αγεστεράν αποτελείται από τους Πάμπλο, Τίμπι, Γκαρσία, Σπούνγκιν, Αλμπερμαν, Μπεν Μπασάτ, Γεϊνί, Ζάχαβι, Ιγκιεμπόρ, Μίκα και Μπάντας.

Την αποστολή των Ισραηλινών συμπληρώνουν οι Λέβι, Ράντι, Μπεν Χαϊμ, Τσιμποτέ, Ζιβ, Πρίτσα, Γιαν, Μαργκιόλις και Άλτμαν.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα