«Στον Ολυμπιακό αποθεώνουν, στον ΠΑΟΚ βρίζουν»

Απόστολος Παγώνης
«Στον Ολυμπιακό αποθεώνουν, στον ΠΑΟΚ βρίζουν»

bet365

Στις αντιδράσεις των φίλων του Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στάθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης, λέγοντας πως οι Πειραιώτες αποθεώνουν παίκτες, πρόεδρο και προπονητή και οι Θεσσαλονικείς αποδοκιμάζουν και βρίζουν.

Ένα από σήματα κατατεθέν του Άγγελου Αναστασιάδη είναι πως ποτέ του δεν μάσησε τα λόγια του και πάντα έλεγε αυτό που σκεφτόταν, όσο άσχημο και αν ήταν. Το ίδιο έκανε και σήμερα μετά τον αγώνα με την Καλλονή, όπου και στάθηκε στην διαφορά με την οποία αντιμετωπίζουν τους παίκτες, τον πρόεδρο και τον προπονητή οι φίλοι του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Για τους Πειραιώτες επισήμανε πως τους χειροκροτούν και τους στηρίζουν και για τους Θεσσαλονικείς πως τους αποδοκιμάζουν και βρίζουν.

Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου τόνισε:

Για τον αγώνα: «Έχουμε πρόβλημα στο να βάλουμε τη μπάλα στα δίχτυα. Φτάνουμε με αξιώσεις στην περιοχή, φτάνουμε εκεί αλλά… Τα παιχνίδια αυτά είναι πολύ εύκολα για μας. Αλλά όταν φτάνεις με αυτή τη ζέστη και την ταλαιπωρία, μένεις πίσω στο σκορ, φορτώθηκαν και με άγχος τα παιδιά, κάποια παίζουν για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία. Μας λείπουν βέβαια και κάποια παιδιά. Θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα στο δρόμο πιστεύω. Στο γκολ που δεχθήκαμε, ήταν θέμα αγωνιστικής πειθαρχίας, όχι αμυντικής λειτουργίας. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια, είμαστε σε καλό δρόμο. Δεν ξέρω πόση υπομονή έχει ο καθένας για να την κάνει».

Για τη διαιτησία και το σχόλιο που έκανε με την λήξη του αγώνα στη Nova: «Εγώ δεν θα καταφερθώ εναντίον της διαιτησίας. Περιέγραψα απλά μία κατάσταση. Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίζουμε και τους διαιτητές. Και θα το κάνουμε. Θα έρθει η ώρα να γίνει. Δεν μπορεί να κρατάς 4 λεπτά καθυστέρηση όταν έγιναν τόσα πολλά. Έγιναν 6 αλλαγές, αυτό είναι τρία λεπτά, είχαμε 2 αποβολές, μπήκαμε τόσες φορές μέσα στο γήπεδο. Δεν θα ασχοληθώ με την κόκκινη, ούτε με το αν ήταν οφσάιντ το γκολ που δεχθήκαμε. Αυτά είναι θέματα που θα τα δουν άλλοι».

Για τις μεταγραφές: «Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ, η εντολή ήταν σιωπή, υπομονή και δουλειά. Τρία πράγματα. Εγώ κάνω αυτά τα τρία πράγματα. Δεν ξέρω ποιος έχει την υπομονή να τα ακολουθήσει και να περιμένει. Εγώ αυτό θα κάνω».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Τον Γκαρσία εγώ τον πρότεινα να έρθει στον ΠΑΟΚ. Ήρθε και μετά έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας».

Για τον κόσμο και το περιστατικό με τον Ιβάν Σαββίδη: «Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μας λείπει. Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή, σε σχέση με τις άλλες ομάδες πρωταθλητισμού, έχει μια διαφορά. Χθες είδα το ματς του Ολυμπιακού. Εκεί αποθεώνουν τον πρόεδρο, αποθεώνουν τον προπονητή, αποθεώνουν τους παίκτες πριν από το παιχνίδι. Εδώ στον ΠΑΟΚ βρίζουν τους παίκτες, βρίζουν τον πρόεδρο και ο προπονητής είναι ο χειρότερος που υπάρχει στη γη. Αν προπηλακιστεί ο πρόεδρος ή οι παίκτες ή προπονητής, θα γίνει κάτι καλύτερο στην ομάδα; Το 1976 όταν πήραμε το πρωτάθλημα, είχαμε ξεκινήσει με ισοπαλία και μας περίμεναν να μας χτυπήσουν. Δεν μπορώ να περιμένω τώρα από τον Σαββίδη. Ξέρω τι μπορεί να κάνει τον Οκτώβριο, την μπορεί να κάνει τον Νοέμβριο. Αν θέλει η Παναγιά να είμαι εδώ τον Νοέμβριο, θα φανεί στο δρόμο τι μπορεί να γίνει. Είμαι αποφασισμένος για όλα. Δεν έχω αυταπάτες, ξέρω που βρίσκομαι, δουλεύω με αυτά τα παιδιά, και δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Όλη την ευθύνη την αναλαμβάνω εγώ για αυτή την κατάσταση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα