Στα χέρια της ΠΑΕ η... Γ' Εθνική στον Άρη

Στα χέρια της ΠΑΕ η... Γ' Εθνική στον Άρη

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Στα χέρια των Στεφανίδη-Ελευθεριάδη περνάει αποκλειστικά η υπόθεση Γ' Εθνική για τον Άρη, αφού μετά την έρευνα που έκαναν οι νομικοί του Ερασιτέχνη, φάνηκε ότι μόνο η ΠΑΕ έχει το δικαίωμα ανάκλησης της συμμετοχής στη Football League.

ΚΜΑ και Ερασιτέχνης μπορεί να είναι οι μεγαλομέτοχοι στον Άρη, ο μοναδικός ωστόσο που μπορεί να αποφασίσει για την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί φέτος η ομάδα είναι η ΠΑΕ.

Οι νομική του ΑΣ Άρης ερεύνησαν την Τετάρτη αν μπορεί η Λέσχη ή ο Ερασιτέχνης να προβούν σε ανάκληση της συμμετοχής των «κιτρίνων» στη Football League κι έπειτα από επικοινωνία που είχαν με την αρμόδια υπηρεσία της διοργανώτριας αρχής, η απάντηση που πήραν ήταν ότι μόνο ο πρόεδρος κι ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ (Στεφανίδης-Ελευθεριάδης) μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο.

Υπάρχει πάντα ωστόσο το ενδεχόμενο παραίτησης της υπάρχουσας διοίκησης κι ορισμός νέας που θα υλοποιήσει το πιθανό πλάνο της Γ' Εθνικής, αφού ο Παναγιώτης Στεφανίδης έχει εκφραστεί δημόσια εναντίον της συγκεκριμένης προοπτικής.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα