Το βάρος στην τακτική στον ΠΑΟΚ (vids)

Το βάρος στην τακτική στον ΠΑΟΚ (vids)

Σταύρος Κόλκας
gazzetta default image fallback

bet365

Στο Stadionul Zimbru, γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρησης της Πέμπτης με την Ζίμπρου για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, προπονήθηκε ο ΠΑΟΚ, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να ρίχνει το βάρος στην τακτική. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΟΛΔΑΒΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΛΚΑΣ.

Πανέτοιμος για το αυριανό παιχνίδι με την Ζίμπρου στο Κισινάου (21:05), είναι ο ΠΑΟΚ, με τον «δικέφαλο του βορρά» να προπονείται σήμερα στο γήπεδο που θα γίνει η αναμέτρηση το Stadionul Zimbru. Ο Άγγελος Αναστασιάδης έριξε το βάρος στην τακτική και γι' αυτό μετά το απαραίτητο ζέσταμα, η προπόνηση αφιερώθηκε σε οικογενειακό δίτερμα με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες για την ανάπτυξη και την αμυντική λειτουργία.

Ειδικά στο δεύτερο, ο έμπειρος προπονητής θέλει να κρατήσει το μηδέν, προκειμένου μέσα στη Τούμπα η ομάδα του να έχει περισσότερες ελπίδες πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Το πρωί της Πέμπτης (21.08) οι ποδοσφαιριστές έχει προγραμματιστεί να κάνουν ένα ξεμούδιασμα.

Μετά την προπόνηση η διοικητική αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ με επικεφαλής τον πρόεδρο Ιάκωβο Αγγελίδη αναχώρησε για το επίσημο δείπνο με την διοίκηση της Ζίμπρου.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα