Αναστασιάδης: «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι φαβορί!»

Αναστασιάδης: «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι φαβορί!»

Σταύρος Κόλκας
gazzetta default image fallback

bet365

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του δεν είναι το φαβορί στο ματς με τη Ζίμπρου και τόνισε ότι έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΟΛΔΑΒΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΛΚΑΣ.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης ξεκαθάρισε ότι η Ζίμπρου είναι αυτόματα φαβορί από τη στιγμή που έχει στα πόδια της τόσα επίσημα ματς και ξεκαθάρισε ότι η προσπάθεια των Μολδαβών να φορτώσουν στον «δικέφαλο» το άγχος δεν θα είναι επιτυχημένη. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο επεισόδιο με Τζαβέλλα και Βίτορ, στα πλεονεκτήματα της αντιπάλου του και στην προετοιμασία που έγινε.

Αναλυτικά, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε:

Για το ότι είναι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, κάτι που δεν ισχύει για τη Ζίμπρου: «Από μόνο του αυτό δίνει φαβορί την αντίπαλη ομάδα. Έχει παιχνίδια στα πόδια της επίσημα και αυτό είναι ένα μεγάλο αβαντάζ για αυτούς και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Πρέπει να πιάσουμε ένα πολύ καλό βαθμό απόδοσης για να ανταπεξέλθουμε σ' αυτό το κομμάτι. Για μένα είναι πολύ δύσκολο το ματς και απορώ πώς χαρακτηριστήκαμε εμείς φαβορί και όχι αυτοί. Για μένα η πρόκριση είναι 50-50. Έχουν το προβάδισμα των αγωνιστικών και είναι μία ομάδα που θέλει πάρα, πάρα πολύ μεγάλη προσοχή. Την έχω δει στους περισσότερους αγώνες που έχει παίξει, δεν σε φοβίζει αλλά σε προβληματίζει».

Για το τι γνωρίζει για το μολδαβικό ποδόσφαιρο και για τα στοιχεία του που μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον ΠΑΟΚ: «"Είναι πολύ ψηλή ομάδα, πολύ δυνατή στον αέρα και στον τομέα αυτό πολύ ισχυρή. Δεν με ενδιαφέρει το μολδαβικό ποδόσφαιρο εμένα,με ενδιαφέρει η προετοιμασία».

Για το αν είνι ικανοποιημένος από την προετοιμασία της ομάδας: «Ποτέ δεν είσαι ικανοποιημένος, δουλέψαμε όμως πολύ σκληρά και ελπίζω να ευοδωθεί η προσπάθεια αρχής γενομένης από αύριο. Αν πούμε 100% ότι είμαστε έτοιμοι θα είναι λάθος. Περιμένω να δω σε τι κατάσταση θα είμαστε αύριο. Άλλο τα φιλικά και άλλο τα επίσημα ματς».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στους Τζαβέλλα και Βίτορ, που έμειναν εκτός αποστολής για πειθαρχικό παράπτωμα. «Εγώ προβληματίζομαι γιατί έγιναν όλα αυτά, δεν υπήρχε κανείς λόγος, καμία αιτία. Πάντα από τα αρνητικά βγάζω το θετικό. Η Παναγιά πάντα έτσι το κάνει για να είναι για το καλό της ομάδας. Καλό θα ήταν να βρίσκονται όλα τα παιδιά εδώ, όμως έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Εμείς κάναμε την προετοιμασία μας και από εκεί και πέρα γίνεται αυτό που θέλει ο Θεός».

Όσον αφορά τον τίτλο του φαβορί που έχει η ομάδα του, υποστήριξε: «Απορώ για αυτό που γίνεται και από τον αντίπαλο. Που μας είδαν και ξέρουν πώς είμαστε το φαβορί; Καταλαβαίνω ότι θέλουν να μας φορτώσουν το άγχος, αλλά δεν θα γίνει αυτό πιστεύω»

Ο Γιάννης Σκόνδρας από την πλευρά του τόνισε: Είναι το πρώτο επίσημο ματς για μας και είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε προετοιμαστεί δύο μήνες τώρα γι' αυτό το ματς. Σίγουρα ο αντίπαλος έχει παίξει περισσότερα επίσημα ματς. Έχουμε την ποιότητα και την ομάδα για να ανταπεξέλθουμε και στα δύο παιχνίδια. Πρέπει να φανούμε πολύ σοβαροί και πειθαρχημένοι και να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο».

Όσον αφορά για τη δυναμικότητα της Ζίμπρου είπε: «Θα είναι μία δύσκολη ομάδα έχει ήδη περάσει τρεις γύρους. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι και να δείξουμε στο γήπεδο τη σοβαρότητά μας. Θέλουμε να τα δούμε ξεχωριστά τα δύο παιχνίδια. Θέλουμε να κερδίσουμε και τα τα δύο, αν είναι εφικτό αν πάρουμε σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς. Πρέπει να μπούμε δυνατά για να πάρουμε προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση».

Για το ότι είναι το πρώτο επίσημο ματς της ομάδας του υποστήριξε: «Το ξέρουμε όλοι οι παίκτες αυτό,είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και θα προσπαθήσουμε να το δείξουμε αύριο». Τέλος, αναφέρθηκε στο ότι καλείται να παίξει ως στόπερ: «Θα παίξω όπου μου ζητήσει ο προπονητής, το ίδιο ισχύει και για όλους τους παίκτες. Δεν σημαίνει κάτι το ότι παίζω στόπερ».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα