«Μεγάλη επιτυχία για τον Παναθηναϊκό ο Αλφάρο»

«Μεγάλη επιτυχία για τον Παναθηναϊκό ο Αλφάρο»

Gazzetta team
«Μεγάλη επιτυχία για τον Παναθηναϊκό ο Αλφάρο»

bet365

Με τα καλύτερα λόγια μιλάει για τον Αλεχάντρο Αλφάρο ο Μανόλο Χιμένεθ, τονίζοντας ότι πρόκειται για μεγάλη επιτυχία του Παναθηναϊκού η επικείμενη απόκτησή του.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αποτελεί... πουλέν του άλλοτε προπονητή της ΑΕΚ, αφού ήταν εκείνος που τον ανέδειξε και τον καθιέρωσε στη δεύτερη ομάδα της Σεβίλλης κι ο έμπειρος τεχνικός στάζει “μέλι” για τον 27χρονο άσο που πρόκειται να ντυθεί στα πράσινα.

«Εμένα μου αρέσει περισσότερο στην αριστερή πλευρά, αλλά μπορεί με την ίδια άνεση να αγωνιστεί δεξιά κι ως δεύτερος επιθετικός», τονίζει αρχικά στο «Goal» ο Χιμένεθ και προσθέτει σχετικά με τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά του:

«Διαθέτει εξαιρετικό σουτ με το δεξί, αποτέλεσμα να μπορεί να απειλήσει κι από μακρινή απόσταση. Δεν είναι πολύ γρήγορος σε ό,τι έχει να κάνει με την ταχύτητα στα πόδια, αλλά είναι πολύ γρήγορος στη σκέψη και στην κίνησή του. Με την κινητικότητα του δημιουργεί πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες».

Σχετικά με όσους υποστηρίζουν πως η καριέρα του Αλφάρο δεν είχε την αναμενόμενη εξέλιξη, ο Ισπανός κόουτς λέει πως: «Αν τον συγκρίνουμε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ή τον Λιονέλ Μέσι, τότε δεν έχει πετύχει!» και συνεχίζει:

«Είναι καταπληκτικός παίκτης και με μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Εφόσον προσαρμοστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, θα δώσει πολλά στον Παναθηναϊκό, για τον οποίο συνιστά μεγάλη επιτυχία η απόκτησή του».

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα