«Κολλάει» του Μπισέ

Δημήτρης Τομαράς
«Κολλάει» του Μπισέ

bet365

Δεν φαίνεται να προχωράει για την Κέρκυρα η περίπτωση του Μαξίμ Μπισέ με τους Φαίακες να εξετάζουν την πιθανότητα να στραφούν σε άλλες λύσεις για τον στόπερ.

Το τεχνικό τιμ της Κέρκυρας θέλει έναν στόπερ για να κλείσει το φετινό ρόστερ όμως από το... μέτωπο του Μαξίμ Μπισέ δεν υπάρχουν ευχάριστα νέα μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν οι Βέλγοι ο 28χρονος ύψους 1.94 μέτρων μπακ και αμυντικός χαφ θα μείνει στην Μαλίν. Ενώ ο Μπισέ ήταν κοντά στο deal με την Κέρκυρα η ομάδα του ανέβασε τις απαιτήσεις της. Έτσι δεν είναι καθόλου βέβαιο πως οι Νησιώτες θα ολοκληρώσουν την συγκεκριμένη μεταγραφή. Οι Φαίακες δεν χάνουν την αισιοδοξία τους για την υπόθεση του Μπισέ, τον οποίο θέλουν να τον κλείσουν με διετές συμβόλαιο. Παράλληλα όμως κοιτάζουν και άλλες εναλλακτικές από την στιγμή που υπάρχουν αρκετά σοβαρά εμπόδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα