Αναστασιάδης: «Αφήνω τον ΠΑΟΚ στα χέρια της Παναγίας»

Gazzetta team
Αναστασιάδης: «Αφήνω τον ΠΑΟΚ στα χέρια της Παναγίας»

bet365

Την βοήθεια της Παναγίας που αύριο Παρασκευή γιορτάζει ζήτησε ακόμα μία φορά ο Άγγελος Αναστασιάδης, με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να τονίζει πως αφήνει την ομάδα στα χέρια της Μεγαλόχαρης.

Ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε και στην απουσία του Μακ, γνωστοποιώντας πως αυτή υπήρξε επειδή έγινε σήμερα πατέρας. Αρχικά ο Άγγελος Αναστασιάδης ανέφερε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Φοβόμουν πάρα πολύ, γιατί κάναμε δύο προπονήσεις σε 48 ώρες, οι οποίες έπρεπε να γίνουν. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Ευχαριστώ τα παιδιά γιατί έκαναν καλή προσπάθεια και αυτό είναι κάτι πολύ καλό για εμένα, για την ομάδα, αλλά και για τον κόσμο.

Παίξαμε με μία ομάδα που είναι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αμυντικό κομμάτι της ομάδας. Δεν δεχθήκαμε σχεδόν καμία φάση. Όσον αφορά στο επιθετικό κομμάτι, πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι σύντομα. Θα είμαστε πιο φρέσκοι, πιο γρήγοροι και θα έχουμε περισσότερο καθαρό μυαλό».

Για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ: «Από την πρώτη μέρα η δουλειά που έγινε στην ομάδα ήταν πολλή για για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ, αλλά δεν γινόταν διαφορετικά. Από τώρα και έπειτα την ομάδα την αφήνω στα χέρια της Παναγιάς που αύριο γιορτάζει. Μερικοί θα αναρωτηθείτε αν εγώ θα κάθομαι, αλλά δε νομίζω να συμβεί αυτό. Θα δουλεύω και γω και τα παιδιά από το πρωί μέχρι το βράδυ για την ομάδα, αλλά θα αφήσω την ομάδα στα χέρια της. Την εμπιστεύομαι και πιστεύω ότι τον Μάιο θα είμαστε καλά».

Για την απουσία του Μακ: «Δεν σας ενημέρωσαν; Το παλικάρι έφυγε γιατί γέννησε η γυναίκα του! Είπαμε να παίξουμε και για αυτόν τον λόγο. Του ευχόμαστε να είναι καλά το παιδάκι του και η Παναγιά να το έχει υπό την προστασία της».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα