Ανακοίνωσε Ενρίκο ο Απόλλωνας (vid)

Νίκος Τσιώκος
Ανακοίνωσε Ενρίκο ο Απόλλωνας (vid)

bet365

Την απόκτηση του 30χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού μέσου, Ενρίκο Καρντόσο Ναζάρε, ανακοίνωσε σήμερα ο Απόλλωνας. Επαγγελματίας ο Φουκαράς.

Τις επόμενες κινήσεις του στο μεταγραφικό σκέλος έκανε σήμερα ο Απόλλων Σμύρνης. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου επιθετικού μέσου, Ενρίκο Καρντόσο Ναζάρε, που έχει αγωνιστεί σε Ατλέτικο Μινέιρο και Βάσκο ντα Γκάμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου ποδοσφαιριστή Ενρίκο Καρντόσο Ναζάρε, ο οποίος αγωνίζεται ως μέσος.

Το who is who

Ο Ενρίκο είναι γεννημένος στις 4 Μαΐου 1984 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Ατλέτικο Μινέιρο όπου και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Φόρεσε επίσης την φανέλα της Βάσκο ντα Γκάμα και Κορίτιμπα ενώ την περίοδο 2006-2008 αγωνίστηκε στην Τζουργκάρντεν ΙΦ της Σουηδίας. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Πόντε Πρέτα, όπου παραχωρήθηκε δανεικός από τη Βάσκο ντα Γκάμα.

Επαγγελματίας ο Φουκαράς

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο 19χρονος μέσος Αλέξανδρος Φουκαράς, που αποτελεί παιδί των ακαδημιών του Ολυμπιακού και την περασμένη αγωνιστική περίοδο φορούσε τη φανέλα της ομάδας Νέων του Απόλλωνα.

Η σχετική ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει ότι ο 19χρονος ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Φουκαράς υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο Φουκαράς, ο οποίος αγωνίζεται ως μέσος, προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού ενώ κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων Κ20 του Απόλλωνα.

*Δείτε στη gallery βίντεο με τις ικανότητες του Ενρίκο Καρντόσο Ναζάρε.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα