Νίκη για τελειώνει ο Ατρόμητος

Νίκη για τελειώνει ο Ατρόμητος

Μάκης Σταθάτος
Νίκη για τελειώνει ο Ατρόμητος

bet365

Ένα θετικό αποτέλεσμα που θα κάνει ευκολότερο το έργο του στη ρεβάνς του Περιστερίου αναζητά ο Ατρόμητος στο «Ασίμ Φερχάτοβιτς» απέναντι στην Σαράγεβο (21:30, Novasports2). ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΣΑΡΑΓΕΒΟ: ΜΑΚΗΣ ΣΤΑΘΑΤΟΣ

Οι Περιστεριώτες θέλουν να κάνουν το αποφασιστικό βήμα στη Βοσνία, στον πρώτο αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League προκειμένου να αποκτήσουν το προβάδισμα για τα πλέι οφ.

Ο Γιώργος Παράσχος έχει δουλέψει στο 3-5-2 με τον Τσέναμο κάτω από τα δοκάρια, τους Ταυλαρίδη, Λαζαρίδη, Φυτανίδη στο κέντρο της άμυνας, τον Γιαννούλη στην αριστερή πτέρυγα και τον Νάστο στην αριστερή αντίστοιχα, τους Γκαρσία και Δημούτσο αμυντικά χαφ με τον Μπρίτο σε ελεύθερο ρόλο και πιο μπροστά τους Καραμάνο και Ναπολεόνι.

Την αποστολή του Ατρομήτου συμπληρώνουν οι Μπάρκας, Γκορμπούνοφ, Κούρος, Γεωργίου, Τάτος, Φάμπιο, Μπάλλας, Κιβρακίδης, Παπασπύρος. Εκτός αποστολής έμεινα οι ανέτοιμοι Ουμπίδες και Θεολόγου.

Ο Τζέναν Ούστσουπλιτς θα παρατάξει την ομάδα του με το 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Μπάντοβιτς με την τετράδα της άμυνάς του να αποτελείται από τους Μπάριτς, Ντούποβατς, Τατομίροβιτς, Πουζίγκατσα. Οι τρεις στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Τσίμιροτ, Ράντοβατς, Οκιτς και στην επίθεση την τριάδα θα συνθέσουν οι Στόιτσεφ, Βελκόσκι και Μπιλμπίγια.

Την αποστολή της Σαράγεβο συμπληρώνουν οι Πιάκαλο, Πρότιτς, Κοβάσεβιτς, Χάτζιτς, Πούριτς, Ντούλεβιτς. Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Μπερμπέροβιτς.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιβάιλο Στογιάνοφ από τη Βουλγαρία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ιβο Κόλεφ, Βέσελιν Ντομπριάνοφ και 4ο τον Γκεόργκι Καμπάκοφ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα