Σανιά διετίας στον Άρη

Σανιά διετίας στον Άρη

Gazzetta team
Σανιά διετίας στον Άρη

bet365

Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Σίντι Σανιά για 1+1 χρόνια, με τον Σενεγαλέζο μέσο να τονίζει πως θα δώσει τα πάντα για να έρθει η επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα.

Την απόκτηση του Σίντι Σανιά για 1+1 χρόνια ανακοίνωσε σήμερα ο Άρης. Ο Σενεγαλέζος μέσος, που ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σεντ Ετιέν και αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιό του για να ακολουθήσει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Σίντι Σανιά. Ο 24χρονος Σενεγαλέζος μέσος βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ (το πρωί πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις) και, μετά την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Παναγιώτη Στεφανίδη, ενεργοποιήθηκε η συμφωνία για συμβόλαιο συνεργασίας 1+1 χρόνια με την ομάδα μας.

Ποιος είναι

Ο Σίντι Σανιά, ο οποίος το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας, γεννήθηκε στις 02/04/1990 στο Ντακάρ της Σενεγάλης, έχει ύψος 1,82 και βάρος 76 κιλά.

Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Α’ κατηγορία της Νορβηγίας (Tippeligaen) με την φανέλα της Σόγκνταλ (28 συμμετοχές και 3 γκολ). Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της γαλλικής Σεντ Ετιέν και έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα.

«Τα πάντα για την άνοδο»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο Σανιά, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «κιτρίνων» και τόνισε πως θα δώσει τα πάντα για να δικαιώσει τους πάντες και να βοηθήσει την ομάδα να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα.

«Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Άρη. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους. Θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω με την απόδοσή μου μέσα στο γήπεδο και να κερδίσουμε όλοι μαζί την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ», ήταν τα λόγια του.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα