Ζήτησε συγνώμη ο Σβαϊνστάιγκερ (vids)

Gazzetta team
Ζήτησε συγνώμη ο Σβαϊνστάιγκερ (vids)

bet365

Ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ ζήτησε συγνώμη από την Ντόρτμουντ για το βίντεο που τον δείχνει να τραγουδάει σε επίμαχο βίντεο κατά της ομάδας του Κλοπ. Αποδέχθηκε η Ντόρτμουντ τη συγνώμη!

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη και φυσικά δεν προσπαθώ να ‘χρυσώσω το χάπι». Είναι ένα πασίγνωστο τραγούδι που λένε οι φίλαθλοι, αλλά δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν. Γνωρίζομαι καλά με όλους τους παίκτες της Μπορούσια Ντόρτμουντ και ειδικά με τον Κέβιν Γκροσκρόιτς. Ήταν ένα ατυχές περιστατικό» ανέφερε ο άσος της Μπάγερν Μονάχου.

Από την πλευρά του ο Κέβιν Γκροσκρόιτς τόνισε ότι έκανε αποδεκτή τη συγνώμη. «Η αντίδρασή σου δεν ήταν σωστή, αλλά δέχομαι την εξήγησή σου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα έχεις κάνει για μένα. Ο καθένας κάνει λάθη, αλλά το θέμα θεωρείται λήξαν» έγραψε ο άσος της Μπορούσια.

Tην κίνηση του Σβαϊνστάινγκερ εκτίμησε η διοίκηση της Ντόρτμουντ, η οποία με δικό της ποστάρισμα επίσης στο facebook, έκανε δεκτή την συγγνώμη του και τόνισε πως δεν υπάρχει θέμα.

«Αγαπητέ Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ. Μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου (σε συγχαίρουμε για μια ακόμη φορά) και πίνοντας ένα ποτήρι μπύρα παραπάνω, είναι λογικό να βγαίνουν δυνατά συναισθήματα, που εκφράζονται με απερίσκεπτο τρόπο. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Πάντα σε θεωρούσαμε δίκαιο αθλητή, που δεν άνοιξε ποτέ βεντέτα με κανέναν, ειδικά λόγω ενός τραγουδιού, συνεπώς κάνουμε δεκτή την συγγνώμη σου».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα