Από το γήπεδο στα... χακί!

Από το γήπεδο στα... χακί!

bet365

Από το γήπεδο στο... στρατόπεδο! Ο Εντμαρ έβγαλε τη φανέλα της Μέταλιστ και φόρεσε τα χακί, έτοιμος να ζήσει από κοντά τον εφιάλτη του εμφυλίου πολέμου στην Ουκρανία.

Βρέθηκε στην Ουκρανία το 2000, όταν οι συνθήκες για ποδόσφαιρο ήταν ιδανικές... Έζησε στη χώρα, παντρεύτηκε την Τατιάνα και το 2008 κατάφερε να εξασφαλίσει το πολυπόθητο ουκρανικό διαβατήριο που θα του έδινε την ευκαιρία να παίξει πιο εύκολα σε πιο μεγάλη ομάδα, αλλά να φορέσει και τα χρώματα της Εθνικής. Ο Εντμαρ ζούσε το δικό του όνειρο, παίκτης της Μέταλιστ, 11 συμμετοχές στην Ουκρανία και μια άνετη ζωή! Ωστόσο, ο πόλεμος έφερε τα πάνω - κάτω και εκτός από αθλητικές φόρμες κλήθηκε να φορέσει και τα χακί!

Ο εμφύλιος στην Ουκρανία έχει κοστίσει τη ζωή δε κάδων ανθρώπων, το νοτιοανατολικό κομμάτι της χώρας φλέγεται και κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον... Η ανησυχία των Ουκρανών για συμμετοχή της Ρωσίας στον πόλεμο, αλλά και η σφοδρότητα των μαχών έφεραν και την ανάκληση της απόφασης για μη υποχρεωτική θητεία.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του κοινοβουλίου της Ουκρανίας Ολεξάντρ Τουρτσίνοφ κάλεσε σε επιστράτευση και ο Εντμάρ είναι σε αδιέξοδο. Από τα γήπεδα, στα στρατόπεδα και τον... κίνδυνο να μετατεθεί σε κάποιο μέρος κοντά στο μέτωπο «Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω... Μόνο ποδόσφαιρο γνωρίζω. Η ομάδα μου προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να μην φοράω τα χακί. Η οικογένειά μου είναι τρομοκρατημένη...» τονίζει ο Βραζιλιάνος που ζει όσο κανένας άλλος παίκτη τον εφιάλτη του πολέμου.

 

Τελευταία Νέα