«Ναρκοπέδιο» το γήπεδο της Σταντάρ (pics)

«Ναρκοπέδιο» το γήπεδο της Σταντάρ (pics)

Νίκος Ρόλλας
«Ναρκοπέδιο» το γήπεδο της Σταντάρ (pics)

bet365

Σε εξαιρετικά κακή κατάσταση είναι το γήπεδο των Βέλγων, που επιβαρύνθηκε και από το παιχνίδι με την Σαρλερουά.

Μπορεί η Σταντάρ Λιέγης να κατάφερε να κερδίσει εύκολα την Σαρλερουά, στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος, με 3-0, ωστόσο υπήρχαν πολλά παράπονα για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Και δεν ήταν μόνο οι χαμένοι που στάθηκαν σε αυτό, αλλά και οι γηπεδούχοι, καθώς ο χλοοτάπητας του «Maurice Dufrasne» ήταν γεμάτος τρύπες.

«Πραγματικά ήταν καταστροφικό. Προφανώς η Σταντάρ το γνώριζε και “χτύπησε” εκεί», είπε ο Στέφαν Ντεβίστ της Σαρλερουά, ενώ από την πλευρά του, ο Μουζανγκί Μπία που πέτυχε δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του, τόνισε: «Το τερέν δεν ήταν καθόλου καλό. Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν από το πρωί ως το βράδυ για αυτό και νομίζω οτι θα υπάρξει βελτίωση».

Ο Ιγκόρ Ντε Καμάργκο πάντως, προσπάθησε να δει την χιουμοριστική πλευρά του όλου θέματος, συγκρίνοντάς τον αγωνιστικό χώρο με την παραλία της Κόπακαμπάνα, όπου οι Βραζιλιάνοι παίζουν beach football...

Το σίγουρο πάντως είναι, πως ο Γιάννης Αναστασίου, αλλά κυρίως οι παίκτες του θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για τις δυσκολίες που δεδομένα θα αντιμετωπίζουν, καθώς όση προσπάθεια και αν καταβάλουν οι Βέλγοι σε 5 μέρες, τί βελτίωση μπορεί να υπάρξει...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα