Αλλάζει σελίδα η Προοδευτική

Νίκος Μαρούδας
Αλλάζει σελίδα η Προοδευτική

bet365

Στα χέρια του Δημήτρη Χόρτσα πέρασε από την Πέμπτη και επίσημα η Προοδευτική, με την ομάδα του Κορυδαλλού να αλλάζει σελίδα!

Σε εξαιρετικό κλίμα διεξήχθη την Πέμπτη η πολυαναμενόμενη Γενική Συνέλευση της Προοδευτικής. Αρκετός κόσμος της ομάδας, έδωσε το παρών ώστε να ψηφίσει τον συνδυασμό που προτιμούσε να αναλάβει τις τύχες της ομάδας του Κορυδαλλού.

Τελικά και αφού οι κ. Χόρτσας και Σεβαστόπουλος μίλησαν για τα όσα έχουν στο μυαλό τους για το «αύριο» της Προοδευτικής, ο κόσμος ανέδειξε νικητή τον Δημήτρη Χόρτσα με 60 ψήφους, έναντι 20 του Σεβαστόπουλου.

Πλέον αναμένεται τις επόμενες μέρες να μπει σε λειτουργία το πλάνο της... επόμενης μέρας, με τον νέο τεχνικό, αλλά και τις μεταγραφές της ομάδας με άπαντες να είναι αισιόδοξοι για ένα καλύτερο μέλλον, με στόχο την αναγέννηση του φοίνικα που τα τελευταία χρόνια δεν έχει περάσει και λίγα...

Η Προοδευτική την νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στα τοπικά του Πειραιά και όπως είναι φυσικό όλοι οι φίλοι της ομάδας θέλουν να την δουν ξανά εκεί που της αρμόζει, κάτι που ευχήθηκαν στον νέο ισχυρό άντρα της ομάδας.

 

Τελευταία Νέα