Ικανοποιημένη με Περιστέρι η UEFA

Ικανοποιημένη με Περιστέρι η UEFA

Gazzetta team
Ικανοποιημένη με Περιστέρι η UEFA

bet365

Τον καθιερωμένο έλεγχο στο γήπεδο του Περιστερίου έκανε την Τρίτη κλιμάκιο της UEFA, ενόψει του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League.

Με επιτυχία πέρασε για ακόμα ένα χρόνο τον έλεγχο της UEFA το γήπεδ του Περιστερίου που θα φιλοξενήσει τον αγώνα για τα προκριματικά του Europa League ανάμεσα σε Ατρόμητο και τον νικητή της αναμέτρησης Σαράγεβο-Χαούγκεσουντ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου επιθεώρησε σήμερα κλιμάκιο της UEFA στο πλαίσιο της επίσημης επιθεώρησης που γίνεται πριν από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Την αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας αποτελούσαν οι Filip Popovski (Venue Director), Joanna Dzios (VOBM), Sakel Vidal (VOBM) και Amanuel Abate(Venue Director).

Για μια ακόμη χρονιά η ομάδα μας απέσπασε τα συγχαρητήρια του κλιμακίου για τα σημαντικά βήματα προόδου που έχει πραγματοποιήσει ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες και τους κανόνες λειτουργίας των γηπέδων που έχει θεσπίσει η UEFA.

Την ΠΑΕ Ατρόμητος εκπροσώπησαν η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος Κάτια Κοξένογλου, ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ Σπύρος Μπουλούσης, ο Υπεύθυνος Εισιτηρίων Ρομπέρτο Πανάγος, ο Υπεύθυνος Ασφαλείας Γιώργος Πέτρου, ο Υπεύθυνος για τα Βallboys Στέλιος Λαδόπουλος και ο Υπεύθυνος Τύπου Παύλος Κατώνης. Την εταιρία σεκιούριτι που έχει την ευθύνη του γηπέδου εκπροσώπησε ο Γιώργος Ιωάννου».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα