Συμφωνία με Λίβερπουλ στα 88 εκ. για Σουάρες!

Συμφωνία με Λίβερπουλ στα 88 εκ. για Σουάρες!

bet365

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Σουάρες στην Μπάρτσα, που τα βρήκε με την Λίβερπουλ στα 88 εκ ευρώ!

Η αντίστροφη μέτρηση για την μεταγραφική βόμβα του καλοκαιριού έχει ξεκινήσει, αφού απομένουν μέρες, αν όχι ώρες για να ανακοινωθεί από την Μπαρτσελόνα η απόκτηση του Σουαρες. Οι Καταλαναοί τα έχουν βρει με την Λίβερπουλ στα 88 εκ ευρώ, προκειμένου να σπάσουν το συμβόλαιο που υπέγραψαν με τον Ουρουγουανό τον χειμώνα και τον τον κάνουν δικό τους! Για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, γιατροί των Μπλαουγκράνα θα ταξιδέψουν στην πατρίδα του Σουάρες, την Ουρουγουάη, προκειμένου να περάσει ο παίκτης από τα απαραίτητα τεστ και στην συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο!

Η κίνηση αυτή, αλλάζει πολύ τα δεδομένα και όχι μόνο στην Μπάρτσα, που σίγουρα δυναμώνει απίστευτα την επιθετική της γραμμή. Η Λίβερπουλ, που χάνει το μεγάλος της αστέρι, αναμένεται να διοχετεύσει μεγάλο μέρος των χρημάτων που θα εισπράξει για να αποκτήσει τους Όριτζι, Λόβρεν και Μάρκοβιτς. Από την άλλη, οι Καταλανοί περιμένουν τα 40 περίπου εκ ευρώ από την επικείμενη πώληση του Σάντσες στην Άρσεναλ, για να τα... σπρώξουν στην ομάδα από το Μέρσισαϊντ!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα