«Βέτο του Ρονάλντο για Φαλκάο»!

«Βέτο του Ρονάλντο για Φαλκάο»!

«Βέτο του Ρονάλντο για Φαλκάο»!

bet365

Ο Ραδαμέλ Φαλκάο εμφανιζόταν να βρίσκεται κοντά στη Ρεάλ, όμως σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι αυτός που έβαλε... βέτο στη μεταγραφή του!

Πρόσφατα δημοσιεύματα στην Ισπανία έφερναν τον Κολομβιανό στράικερ μία ανάσα από τη «βασίλισσα», αφού εδώ και καιρό υπάρχουν τα σενάρια που τον θέλουν να φεύγει φέτος από τη Μονακό. Όπως ωστόσο αναφέρθηκε στον «La Ser» το σπουδαίο deal δεν πρόκειται να γίνει κι ο λόγος ακούει στο όνομα Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο ηγέτης της Ρεάλ εμφανίζεται να έβαλε... βέτο στη μεταγραφή του Φαλκάο, καθώς φέρεται να θεωρεί ότι θα χαλάσει η χημεία της «BBC», κατά κόσμον της «φονικής» τριπλέτας των Μπέιλ, Μπενζεμά, Ρονάλντο που πυροβολούσε ασταμάτητα τη φετινή σεζόν κι οδήγησε τους Μαδριλένους στην κορυφή της Ευρώπης μετά από 12 χρόνια, με 97 γκολ σε 60 παιχνίδια.

Για τον ίδιο μάλιστα λόγο φέρεται να πάρθηκε η απόφαση να μη μπει στη διεκδίκηση του Λουίς Σουάρες η Ρεάλ και πλέον οι «μερένχες» στρέφουν τις προσπάθειές τους στην ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Καρίμ Μπενζεμά. Το συμβόλαιο του Γάλλου φορ λήγει το καλοκαίρι του 2015, για να υπογράψει νέο εμφανίζεται να ζητάει διπλασιασμό των αποδοχών του, ήτοι δέκα εκατ. ευρώ, όσα δηλαδή φέρεται να του δίνει και η Παρί Σ.Ζ. για να τον κάνει δικό της. Η πρόταση ωστόσο της Ρεάλ κυμαίνεται στα επτά εκατ. ευρώ και το γεγονός πως του χρόνου μπορεί να φύγει χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα από τη Μαδρίτη, αυξάνει την πίεση στις τάξεις των πρωταθλητών Ευρώπης.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα