Μικραίνει η διαφορά για Ντουρμάζ

Μικραίνει η διαφορά για Ντουρμάζ

Δημήτρης Τομαράς
Μικραίνει η διαφορά για Ντουρμάζ

bet365

Μικρή είναι πια η διαφορά μεταξύ Ολυμπιακού και Γκεντσλέρ για τον Τζίμι Ντουρμάζ. Οι πιθανότητες για... ψώνια από Άρσεναλ και η στάση του Μπολάνιος.

Οι πληροφορίες του Gazzetta.gr από την Τουρκία αναφέρουν πως πλέον χωρίζει ένα αρκετά μικρό ποσό τον Ολυμπιακό με την Γκεντσλέρ και πως όλα δείχνουν ότι σύντομα θα γίνει το deal για τον Τζίμι Ντουρμάζ. Βάσει των ίδιων πηγών η αμέσως πιο σοβαρή προσφορά που υπήρξε για τον παίκτη ήταν της Κασίμπασα (σ.σ. δίνει από 2.2 έως 2.7 εκατ. ευρώ όμως η Γκεντσλέρ ζητά πιο πολλά και ο Ντουρμάζ δεν είναι θετικός σε μία τέτοια προοπτική).

Η Γαλατά είχε την πρόθεση να ασχοληθεί πιο ενεργά όμως μετά την αλλαγή δεδομένων στον πάγκο της συνεχίζει να... ψάχνεται γενικά. Η Γκεντσλέρ έχει ορίσει την τιμή του παίκτη στα 4 με 5 εκατ. ευρώ όμως αυτό ισχύει μόνο για τουρκικές ομάδες. Για σύλλογο του εξωτερικού εμφανίζεται πιο διαλλακτική στα χρήματα καθώς με ένα ποσό από 2.5 έως 3.5 εκατ. ευρώ θα δώσει το ΟΚ. Ο Ντουρμάζ όπως διαβάσατε χθες από το Gazzetta θέλει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και περιμένει πια τα... ευχάριστα.

Επειδή είναι βέβαια μεταγραφική περίοδος όλα μπορούν να συμβούν. Εάν όμως δεν υπάρξει κάποια θεαματική ανατροπή ο διεθνής Σουηδός εξτρέμ θα καταλήξει σύντομα στο Λιμάνι με τον Ολυμπιακό να προσθέτει στο δυναμικό του έναν καθ' όλα αξιόλογο και εν ενεργεία διεθνή ποδοσφαιριστή. Από μεριάς των Πειραιωτών δεν ανακύπτει πάντως κάτι τόσο προχωρημένο. Έχει επιβεβαιωθεί ωστόσο πως ο παίκτης όντως απασχολεί.

Οι... ματιές στην Αγγλία

Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός δεν έχει σταματήσει να τσεκάρει την αγγλική αγορά με την πιθανότητα να κλείσει και φέτος παίκτη από την Άρσεναλ να είναι υπαρκτή. Παίκτες όπως οι Νίκλας Μπέντνερ (φορ), Γιούνγκ Παρκ (επιθετικός), Ζακ Ανσάχ (επιθετικός της ομάδας Νέων) είναι εκτός των πλάνων της ομάδας, όπως και άλλοι νεαροί και ταλαντούχοι άσοι σε διάφορες θέσεις. Σημειωτέον υπάρχουν και περιπτώσεις παικτών που ήταν δανεικοί και αποχωρούν όπως ο μέσος Κιμ Κάλστρομ.

Περιμένει Μουντιάλ και... Κοπεγχάγη ο Μπολάνιος

Στο μεταξύ ο Μπολάνιος για τον οποίο έχετε διαβάσει πρώτα στο Gazzetta.gr εξακολουθεί να περιμένει να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ για να δει το τι θα κάνει με το μέλλον του. Η πλευρά του παίκτη ξεκαθαρίζει πως δεν έχει ακόμα επίσημη προσέγγιση από τον Ολυμπιακό, ωστόσο παράλληλα διαρρέεται ότι ξέρει για το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας. Αφότου τελειώσει με το Παγκόσμιο ο παίκτης θα μιλήσει πρώτα με την Κοπεγχάγη -στην οποία όμως δεν αναμένεται να συνεχίσει- και μετά θα δει τις επιλογές του.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα