Γκάνα - Πορτογαλία στο Mundial

Θοδωρής Βασίλης
Γκάνα - Πορτογαλία στο Mundial

bet365

Η Πορτογαλία χρειάζεται ένα θαύμα για να πάρει την πρόκριση απέναντι στην Γκάνα (19:00 ΝΕΡΙΤsports). Συνδυασμό αποτελεσμάτων θέλει και η Γκάνα.

Αλλιώς τα περίμενε η Πορτογαλία και αλλιώς της ήρθαν τα πράγματα. Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι φανερά σε κακή κατάσταση λόγω της τενοντίτιδας οι Λουζιτανοί είδαν να χάνουν από την Γερμανία και να παίρνουν ισοπαλία στο τέλος από τις ΗΠΑ.

Για να προκριθούν στην επόμενη φάση χρειάζονται ένα μικρό θαύμα και θα τα παίξουν όλα για όλα με τον ΠάουλοΜπέντο να κάνει κάποιες αλλαγές. Ο Πέπε επιστρέφει από τιμωρία, ενώ τραυματίας είναι ο Μπρούνο Άλβες και μάλλον δεν θα αγωνιστεί.

Η Γκάνα από την πλευρά της θέλει απλή νίκη με 1-0 αλλά και νίκη της Γερμανίας ή της ΗΠΑ με δύο γκολ διαφορά, κάτι επίσης αρκετά δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.

Οι Αφρικανοί έχουν τα δικά τους θέματα, αφού υπήρχαν σκέψεις; για απεργία και αποχή από την προπόνηση επειδή δεν τους έχει δοθεί το πριμ της πρόκρισης. Ο Άπια δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Μουντάρι με τον Μπαντού να παίρνει την θέση του.

Πιθανές συνθέσεις:

Πορτογαλία: Μπέτο, Περέιρα, Κόστα, Πέπε, Βελόζο, Μουτίνιο, Γουίλιαμ, Μεϊρέλες, Νάνι, Έντερ, Ρονάλντο

Γκάνα: Κουαρασεϊ, Οπάρε, Μενσά, Μπόι, Ασαμόα, Ραμπιού, Μπαντού, Ατσού, Μπόατενγκ, Αγιού, Γκιάν

 

Τελευταία Νέα