Επίσημα στο Τορόντο το Μίλαν-Ολυμπιακός

Δημήτρης Τομαράς
Επίσημα στο Τορόντο το Μίλαν-Ολυμπιακός

bet365

Στο BMO Field, έδρα της ομάδας της Toronto FC, θα φιλοξενηθεί στις 24 Ιουλίου το Μίλαν-Ολυμπιακός όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη σε συνέντευξη Τύπου στον Καναδά.

Ο Τιμ Λεβέικε πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της Maple Leaf Sports & Entertainment ήταν ο άνθρωπος που γνωστοποίησε ότι το παιχνίδι της Μίλαν με τον Ολυμπιακό θα γίνει στο Τορόντο. Θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημερομηνία που θα γινόταν στη Νέα Υόρκη (24 Ιουλίου). Μαζί του εκ μέρους της ICC ήταν ο Τσάρλι Στιλιτάνο. Το γήπεδο διεξαγωγής της αναμέτρησης θα είναι το BMO Field, έδρα της Toronto FC. Ένα γήπεδο με χωρητικότητα 21.566 θεατών. Στην συνέντευξη Τύπου που παρατέθηκε στον Καναδά υπήρξε και εκπροσώπηση από την ελληνική κοινότητα της χώρας.

Μία ελληνική κοινότητα που δεσμεύτηκε να... αγκαλιάσει το ματς των ερυθρόλευκων. Ο Ολυμπιακός από μέρους του πάντως δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι και είναι σημαντικό οι όποιες ανακοινώσεις για το ματς αυτό να γίνουν και από την μεριά των Πειραιωτών. Ο ερυθρόλευκος Σύνδεσμος της Νέας Υόρκης έχει ενημερώσει ήδη πως θα κάνει εκδρομή στο Τορόντο ενώ υπάρχει από τώρα μεγάλη ζήτηση για τα εισιτήρια με πολλές ερωτήσεις προς τους διοργανωτές για τον τόπο και τον τρόπο διάθεσης.

 

Τελευταία Νέα