Μουντιάλ: Ο προπονητής της Ακτής Ελεφαντοστού για το ματς με την Ελλάδα

Μουντιάλ: Ο προπονητής της Ακτής Ελεφαντοστού για το ματς με την Ελλάδα

bet365

Στην αποφασιστικότητα που επικρατεί στις τάξεις των «Ελεφάντων» ενόψει του αγώνα με την Ελλάδα αναφέρθηκε ο Σαμπρί Λαμουσί, τονίζοντας πως οι παίκτες του θέλουν να γράψουν ιστορία.

Ο τεχνικός της Ακτής Ελεφαντοστού μίλησε για τον σημερινό αγώνα με την «γαλανόλευκη», εξήρε την απόδοση του Ζερβίνιο, αλλά δεν αποκάλυψε αν ξεκινήσει ο Ντρογκμπά.

Αρχικά αναφέρθηκε στο δράμα των αδερφών Τουρέ και τον θάνατο του αδερφού τους, λέγοντας πως: «Προφανώς ό,τι συνέβη στον αδελφό τους αποτελεί μία τραγωδία για όλους μας και θα ήθελα να απευθύνω τα συλλυπητήρια μας προς την οικογένεια» και συμπλήρωσε για τις καταστροφικές πλημμύρες στην Ακτή Ελεφαντοστού: «Υπάρχουν γεγονότα στην Ακτή Ελεφαντοστού (σ.σ. οι μεγάλες πλημμύρες) που πραγματικά μας ανησυχούν. Σίγουρα δεν είναι η ιδανική κατάσταση για να δώσουμε έναν αγώνα. Με το αυριανό ματς όμως μπορούμε να τους στείλουμε ένα θετικό μήνυμα».

Εκείνο ωστόσο που τόνισε ο Λαμουσί, είναι ότι: «Έχω 23 παίκτες κι όλου θέλουν να γράψουν ιστορία, οποιοσδήποτε κι αν βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο. Προπονούμαστε μαζί εδώ και 40 μέρες κι έχουμε ήδη κάνει προετοιμασία την τελευταία διετία. Ποτέ όμως δεν τους είδα να δουλεύουν τόσο σκληρά. Αντιμετωπίζουν το παιχνίδι ως απόλυτοι επαγγελματίες, γιατί αυτό το ματς είναι πολύ σημαντικό για την Ακτή Ελεφαντοστού».

Σχετικά με τον Ντρογκμπά δεν απάντησε για το αν θα βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα, αλλά ανέφερε για τον Ζερβίνιο: «Έχει κάνει δύο υπέροχα παιχνίδια, είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά. Δεν μπορώ όμως να ξεχωρίσω μόνο έναν παίκτη. Είναι μέλος της ομάδας. Κόντρα στην Ιαπωνία ήταν τρομερός, όπως πολύ καλός ήταν και με την Κολομβία».

 

Τελευταία Νέα