Τέλος από Αστέρα ο Χουάνμα. Στις προπονήσεις ο Μπαράλες

Φώτης Καρακούσης
Τέλος από Αστέρα ο Χουάνμα. Στις προπονήσεις ο Μπαράλες

bet365

Τέλος από τον Αστέρα Τρίπολης ο Χουάνμα Ντελγκάδο με τους Αρκάδες να ανακοινώνουν την λύση του συμβολαίου του 24χρονου επιθετικού. Ξεκίνησε προετοιμασία ο Μπαράλες.

Σε αναζήτηση επιθετικού βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς και τυπικά παρελθόν από την αποτελεί αποτελεί ο 24χρονος Ισπανός Χουάνμα Ντελγλκάδο με τους Αρκάδες να ανακοινώνουν την λύση του συμβολαίου με τον νεαρό παίκτη. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή Χουάνμα Ντελγκάδο, στον οποίο εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Ξεκίνησε ο Μπαράλες

Όσον αφορά τις προπονήσεις, συνεχίζονται κανονικά, με τον Ανδρέα Ζήκο να βλέπει και τον Τζερόνιμο Μπαράλες να αρχίζει προετοιμασία. Ο Αργεντίνος επιθετικός μπήκε στο πρόγραμμα, ενώ τις επόμενες ημέρες θα προστεθούν και οι υπόλοιποι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα