Τζαβέλλας: «Άναρχη η Κολομβία» (vid)

Gazzetta team
Τζαβέλλας: «Άναρχη η Κολομβία» (vid)

bet365

Ο Γιώργος Τζαβέλλας αναφέρθηκε στο άναρχο παιχνίδι της Κολομβίας, το οποίο πρέπει να εκμεταλλευτεί η Εθνική, ενώ ο Κώστας Μανωλάς τόνισε πως κανείς δεν φοβάται κάποιον αντίπαλο. ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Κώστας Σωτηρόπουλος.

Μετά το «1» και το «2» της Εθνικής μας Ελλάδας, ήρθε η σειρά των «3» και «4». Γιώργος Τζαβέλλας και Κώστας Μανωλάς μίλησαν στους εκπροσώπους τύπου των ελληνικών και των ξένων μέσων μία μέρα πριν το ταξίδι στο Νατάλ για την πρεμιέρα της Εθνικής με την Κολομβία.

Αρχικά, ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, είπε: «Νομίζω πως κάθε μέρα είμαστε και καλύτερα. Μπαίνουμε στο κλίμα της Βραζιλίας. Σε τρεις μέρες θα είμαστε έτοιμοι για το πρώτο ματς. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα διαφορετικά χαρακτηριστικά των ομάδων: «Σίγουρα είναι δύο τελείως διαφορετικές ομάδες. Επικεντρωνόμαστε στο δικό μας παιχνίδι. Θα είναι πιστεύω πολύ δύσκολο να μας βάλουν γκολ».

Όσον αφορά το παιχνίδι κόντρα στην Κολομβία, είπε: «Υπάρχει μεγάλη επιθετική ποιότητα στην Κολομβία. Εκεί πάνω δουλεύουμε. Έχει άναρχο παιχνίδι και αν δεν πάνε τα πράγματα όπως θέλει, μπλοκάρει. Αν εξουδετερώσουμε τις μονάδες που εχει στην επίθεση, τότε τα πράγματα θα πάνε καλά για εμάς».

Σχετικά με το κλίμα που υπάρχει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, τόνισε: «Το μέταλλο της Εθνικής έχει χτιστεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Από το 2004 μέχρι σήμερα. Οι μεγαλύτεροι μας μεταφέρουν το κλίμα και οι μικρότεροι θα πρέπει να κάνουμε το ίδιο κάποια μέρα», ενώ αναφορικά με τις καιρικές συνθήκες, επεσήμανε: «Διαφορετικές οι καιρικές συνθήκες αλλά είμαστε ποδοσφαιριστές και παίζουμε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Μανωλάς, είπε: ««Νιώθω ευλογημένος που είμαι στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Σίγουρα είναι δύσκολες οι καιρικές συνθήκες γιατί διαφέρουν από αυτές στην Ελλάδα, αλλά προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Πιστεύω πως κόντρα στην Κολομβία θα είμαστε έτοιμοι».

Αναφορικά με τα χαρακτηριστικά των ομάδων, δήλωσε: «Στην επίθεση της Κολομβίας υπάρχουν παίκτες μεγάλης κλάσης. Έχουμε όμως όλοι μας εμπειρία και δεν πρέπει να φοβηθούμε κάποιον, αλλά πρέπει να είμαστε ταπεινοί. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και θα το αποδείξουμε και το Σάββατο. Πρέπει να φανούμε αντάξιοι στις συνθήκες του παιχνιδιού».

Αναφορικά με την προσωπική του βελτίωση, τόνισε: «Η δουλειά που έχω κάνει ανταμείβεται. Δοξάζω τον Θεό που είμαι υγιής που μπορώ να παίζω το αγαπημένο μου άθλημα. Το χόμπι μου το έκανα επάγγελμα. Θέλω να συνεχίσω», ενώ σχετικά με τις καιρικές που υπάρχουν στην Βραζιλία, επεσήμανε: «Δεν υπάρχει δικαιολογία. Είμαστε 5 μέρες εδώ και ήμασταν αρκετές και στις ΗΠΑ. Θα είμαστε έτοιμοι και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κάνουμε περήφανη την Ελλάδα».

 

Τελευταία Νέα