Brazilian Show Ball: Ελάτε στη μαγεία του ποδοσφαίρου

Gazzetta team
Brazilian Show Ball: Ελάτε στη μαγεία του ποδοσφαίρου

bet365

Το πρώτο εβδομαδιαίο τουρνουά ποδοσφαίρου διοργανώνεται στην Βάρη από 23 έως 28/6.

Ο Fernando De Souza σας προσκαλεί στο πρώτο εβδομαδιαίο τουρνουά ποδοσφαίρου, όπου Βραζιλιάνοι προπονητές με την άρτια τεχνική και γνώση τους, θα μεταφέρουν στα παιδιά σας την Βραζιλιάνικη μαγεία της τέχνης του ποδοσφαίρου BRAZILIAN SHOW BALL.

Ένα πρόγραμμα μίας εβδομάδας, όπου οι πρώτες 3 μέρες αποτελούνται από σκληρή προπόνηση με ασκήσεις κλειδιά, έτσι ώστε τα παιδιά να βελτιώσουν την τεχνική, φυσική τους κατάσταση, αλλά και τον τρόπο σκέψης τους, σημαντικό στοιχείο για έναν ποδοσφαιριστή.

Τις 3 τελευταίες μέρες του τουρνουά τα παιδιά θα εφαρμόσουν την τακτική σκέψης και τεχνικής στις ομάδες τους, ομάδες 6 ατόμων που θα πραγματοποιήσουν το τουρνουά ποδοσφαίρου, όπου θα υπάρχουν έπαθλα για τους νικητές και πολλές εκπλήξεις.

Σκοπός του BRAZILIAN SHOW BALL είναι τα παιδιά, μέσα από την προπόνηση να μάθουν τα βασικότερα στοιχεία του αθλήματος. Να μάθουν τον σεβασμό των συμπαικτών τους αλλά και των αντιπάλων τους, να δοκιμάσουν στο μέγιστο τις δυνατότητές τους έτσι ώστε να αναδείξουν το ταλέντο τους. Να μάθουν να δουλεύουν ομαδικά, να βάζουν στόχους και να τους πραγματοποιούν, να εκτιμούν τις προσπάθειές τους, αλλά και των συμπαικτών τους.

Μέσα από αυτή την αθλητική ποδοσφαιρική παιδεία να αναδειχθεί η ευγενής άμυλα, έτσι ώστε να δώσει την πραγματική χαρά και ψυχαγωγία στα παιδιά σας.

BRAZILIAN SHOW BALL ΑΠΟ 23/6 ΕΩΣ 28/6

Για ηλικίες από 10 έως 16 ετών

Πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής έως 20/6

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 694 6647103 - 697 3634231

Διεύθυνση: Τριπτολέμου 42 Βάρη, FOUS DE FOOT (ιδιόκτητο υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο)

 

Τελευταία Νέα