Mundial: Ατύχημα στην Εθνική Γερμανίας

Mundial: Ατύχημα στην Εθνική Γερμανίας

Gazzetta team
Mundial: Ατύχημα στην Εθνική Γερμανίας

bet365

Ατύχημα στο γύρισμα διαφημιστικού σποτ της Εθνικής Γερμανίας, με θύματα δύο περαστικούς, που δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

H Γερμανία βρίσκεται στην Ιταλία όπου και προετοιμάζονται για το Μουντιάλ της Βραζιλίας και η εταιρεία Mercedes που είναι χορηγός της, ήθελε γυρίσει ένα διαφημιστικό σποτάκι, με πρωταγωνιστές τον οδηγό της Φόρμουλα Νίκο Ρόσμπεργκ, τον οδηγό Πασκάλ Βέρλαϊν και τους διεθνείς Μπένεντικτ Χέβεντες και Γιούλιαν Ντράξλερ.

Βάσει σεναρίου, ο πιλότος της Φόρμουλα 1 και ο οδηγός στο DTM θα είχαν ως συνοδηγούς τους δύο διεθνείς Γερμανούς και θα λάμβαναν μέρος σε έναν αγώνα. Οι δύο οδηγοί δεν έτρεχαν με μεγάλη ταχύτητα, όμως συνέβη κάτι που παραλίγο να αποβεί μοιραίο. Ο Ρόσμπεργκ αναγκάστηκε να φρενάρει όταν είδε μια γυναίκα να περπατάει στον δρόμο και ο Βέρλαϊν βγήκε εκτός δρόμου για να αποφύγει την σύγκρουση με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε ένα ζευγάρι.

Τα θύματα μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ελικόπτερο και η ζωή τους βρίσκεται εκτός κινδύνου. Οι δυο ποδοσφαιριστές ήταν σοκαρισμένοι από το συμβάν, ενώ οι αρχές ερευνούν ήδη το ζήτημα μέσω μαρτυριών αλλά και του βίντεο από τις κάμερες που υπήρχε μέσα στα δύο αυτοκίνητα.

 

Τελευταία Νέα