Mundial 2014: Μπορούν και χωρίς τον Φαλκάο...

Νίκος Ρόλλας
Mundial 2014: Μπορούν και χωρίς τον Φαλκάο...

bet365

Ροντρίγκεζ, Γιέπες, Βάργκας και Αγκουιλάρ δεν πανικοβάλλονται από την ενδεχόμενη απουσία του «El Tigre» από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μπορεί όλη η Κολομβία να κάθεται σε... αναμμένα κάρβουνα, περιμένοντας να μάθει αν ο Ρανταμέλ Φαλκάο θα είναι σε θέση να ταξιδέψει στην Βραζιλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ωστόσο οι συμπαίκτες του δεν φαίνεται να «καίγονται» και τόσο...


Όσοι κλήθηκαν να μιλήσουν για την συμμετοχή του «El Tigre» στο περιθώριο εκδήλωσης χορηγού της ομάδας, μπορεί να ευχήθηκαν να είναι στην τελική 23άδα του Ζοσέ Πέκερμαν, αλλά ξεκαθάρισαν πως ακόμη και αν λείψει, υπάρχουν άλλοι παίκτες που να καλύψουν το κενό του.

«Είναι ο ηγέτης της ομάδας. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης, αλλά ξέρουμε οτι δεν χρειάζεται να τον πιέσουμε, καθώς υπάρχουν και άλλοι παίκτες στην ομάδα που μπορούν να κάνουν την δουλειά του στο γήπεδο», τόνισε ο Τζέιμς Ροντρίγκεζ.

Από την πλευρά του ο Μάριο Γιέπες, είπε: «Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, αλλά η Κολομβία δεν εξαρτάται από αυτόν. Θα μας λείψει πολύ όμως, αν δεν καταφέρει να είναι μαζί μας στο Μουντιάλ».

Ο Καμίλο Βάργκας μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις αντιπάλους της Κολομβίας στα παιχνίδια του 3ου ομίλου: «Ελπίζουμε όλοι να έρθει με τις εξετάσεις από την Γαλλία και να παρθεί η σωστή απόφαση. Όλοι θέλουμε να είναι μαζί μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά η απόφαση δεν είναι δική μας. Η Ακτή Ελεφαντοστού έχει δυνατή ομάδα. Η Ιαπωνία είναι πολύ γρήγορη και η Ελλάδα πολύ καλή στην άμυνα και στα άκρα.


Στο ίδιο μήκος κύματος και τα όσα δήλωσε ο Αμπέλ Αγκουιλάρ: Ο Φαλκάο είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα, αλλά δεν είναι μόνο αυτός. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που μπορούν να καλύψουν το κενό που ενδεχομένως να αφήσει. Δουλεύει βέβαια πολύ σκληρά, προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο και να είναι μαζί μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

 

Τελευταία Νέα