Φαβορί για Μπαρτσελόνα ο Λούις Ενρίκε

Φαβορί για Μπαρτσελόνα ο Λούις Ενρίκε

Gazzetta team
Φαβορί για Μπαρτσελόνα ο Λούις Ενρίκε

bet365

Ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά την Μπαρτσελόνα είναι ο επικρατέστερος για τον πάγκο της. Ο λόγος για τον Λούις Ενρίκε.

Ο Ισπανός είναι το μεγάλο φαβορί για την διαδοχή του Χεράρδο Μαρτίνο, ο οποίος παρότι υπέγραψε διετές συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι, θα αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της σεζόν.

Η απόφαση είναι του Αργεντινού τεχνικού και η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» την έκανε δεκτή. Το συμβόλαιο μπορεί να λυθεί χάρις σε μια ρήτρα, με ένα διαπραγματεύσιμο ποσό κι όλα δείχνουν ότι το θέμα θα κλείσει με μια φιλική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με την «El Mundo Deportivo», η Μπαρτσελόνα έχει στραφεί προς την περίπτωση του Λούις Ενρίκε αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε δύσκολα θα αφήσει την Μπιλμπάο μετά την διαφαινόμενη εξασφάλιση της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακόμη στη λίστα των Καταλανών είναι ο τεχνικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλοπ και ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε. Την τελική απόφαση θα λάβει ο Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, ο οποίος τόνισε ότι τις επόμενες εβδομάδες θα έχει καταλήξει στον διάδοχο του Μαρτίνο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα