Τσέλσι και Γαλατά για Λαβέτσι

Τσέλσι και Γαλατά για Λαβέτσι

bet365

Ο Εσέκιελ Λαβέτσι είναι πιθανό να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την Παρί Σεν Ζερμέν, με τις Τσέλσι και Γαλατασαράι να είναι οι ομάδες που έχουν δείξει το πιο σοβαρό ενδιαφέρον.

Μετά από δύο χρόνια στο «Παρκ Ντε Πρενς», ο «Πότσο» δεν αποκλείεται να αναζητήσει μία νέα εμπειρία στην καριέρα του. Ο μάνατζέρ του, Ματσόνι, συναντήθηκε τον Ιανουάριο με ανθρώπους του κλαμπ για να συζητήσουν το ενδεχόμενο αποχώρησης, όμως οι όποιες ελπίδες άλλων ομάδων να τον αποκτήσουν, όπως της Ιντερ, χάθηκαν πολύ γρήγορα αφού η διοίκηση της Παρί ήταν διατεθειμένη να τον αφήσει μόνο με κανονική μεταγραφή και σε καμία περίπτωση όχι για ψίχουλα. Μοναδικός τρόπος να φύγει ο Λαβέτσι είναι να σκάσει μία σοβαρή πρόταση.

Αυτή τη στιγμή η Τσέλσι και η Γαλατασαράι έχουν κεξινήσει επαφές με την πλευρά του παίκτη, ενώ ο μάνατζέρ του αναμέτεται στην γαλλική πρωτεύουσα στις 4 Μαΐου για να μιλήσει με ανθρώπους του κλαμπ. Ο Μουρίνιο θέλει να τον πάρει στο «Στάμφορντ Μπριτζ», αφού τον είδε καλά στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στους «8» του Champions League, τη στιγμή που και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, θα ήθελε επίσης πολύ να τον έχει στην Γαλατασαράι, αφού και ότι ήταν στη Σίτι το είχε ψάξει για να τον πάρει. Πάντα υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να επιστρέψει στην Ιταλία και αν το κάνει, έχει πει πως θα είναι για την Νάπολι, ο Μπενίτεθ τον θέλει, όμως οι Βεζουβιάνι δεν κοιτούν παίκτες στη θέση του.

 

Τελευταία Νέα