Υπογράφουν για την εκχώρηση στην ΑΕΚ!

Υπογράφουν για την εκχώρηση στην ΑΕΚ!

Gazzetta team
Υπογράφουν για την εκχώρηση στην ΑΕΚ!

bet365

Ετοιμο είναι το τελικό κείμενο της σύμβασης για την εκχώρηση των απαιτήσεων της ΑΕΚ από τον Μάκη Ψωμιάδη στο ελληνικό δημόσιο.

Από την Ένωση αλλά και από το δημόσιο υποστηρίζουν ότι είναι έτοιμο πλέον το κείμενο της σύμβασης και οι υπογραφές θα μπουν την Πασρασκευή ή την προσεχή Δευτέρα. Ο λόγος που δεν έχει αποφασιστεί ακόμη πότε θα πέσουν οι υπογραφές για να τελειώσει αυτό το θέμα, είναι ότι υπάρχουν ακόμη κάποιες απορίες για το θέμα του χαρτόσημου. Αυτές έχουν να κάνουν με το αν το ποσό του χαρτόσημου βεβαιώνεται ως χρέος που βαραίνει τον εκκαθαριστή, αν δεν καταβληθεί ως το τέλος της προθεσμίας (πέντε ημέρες μετά την υπογραφή της σύμβασης) ή αν θεωρείται άκυρη η σύμβαση σε μια τέτοια περίπτωση.

Αυτό που θέλουν στην ΑΕΚ, όπως λένε στα Σπάτα, είναι να πέσουν οι υπογραφές για να τελειώνει αυτό το θέμα και στη συνέχεια περιμένουν να λυθεί το θέμα του χαρτόσημου με τροπολογία που θα περάσει στη Βουλή και η οποία θα ξεκαθαρίζει ότι για το συγκεκριμένο θέμα δεν απαιτείται το χαρτόσημο. Οπως και να έχει, την Παρασκευή αναμένεται νέα συνάντηση με την ΦΑΕΕ Αθηνών προκειμένου να διευκρινιστούν τα πάντα και να γίνει μετά ό,τι πρέπει για να τελειώνει αυτό το θέμα.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα