Όρθιος στην Κέρκυρα ο Φωστήρας

Δημήτρης Τομαράς
Όρθιος στην Κέρκυρα ο Φωστήρας

bet365

Ο Φωστήρας συνεχίζει να εκπλήσσει θετικά στα πλέι οφ της Football League παίρνοντας παλικαρίσιο βαθμό στην Κέρκυρα (0-0).

Ο Φωστήρας δυσκόλεψε πολύ την Κέρκυρα στην έδρα της και κατάφερει τελικώς να φύγει από το ματς με το 0-0. Μόλις στο 9' οι Φαίακες έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Σουάνη ενώ γενικά στην διάρκεια του αγώνα έκαναν αρκετές φάσεις για γκολ όπως την κεφαλιά του Σουάνη στο 30'. Στο 54' ο Κότος είχε δοκάρι για την Κέρκυρα. Οι φιλοξενούμενοι όμως αποδείχθηκαν επικίνδυνοι στην κόντρα επίθεση. Στο 62' απείλησαν με τον Λύρα ενώ στο 92' φώναξαν για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ανδρεόπουλου πάνω στον Τασουλή. Τελικώς όμως δόθηκε κίτρινη στον παίκτη του Φωστήρα για θέατρο. Όπως και να έχει ο Φωστήρας πήρε το 0-0.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Βλάχος, Παρασκευαϊδης, Ζορμπάς, Ναγιάρ (72' Καραδέμητρος), Σουάνης, Κόντος (59' Μπέριαν), Ραπτάκης, Μπαλντοβαλίεφ, Ανδρεόπουλος και Κουτσόπουλος (67' Γκόμες).

Φωστήρας: Γιαννιώτης, Ρουγκάλας, Σεχολάρι (46' Λύρας), Κακαράς, Τασουλής, Τεγούσης, Ζιαμπάρης, Αχείμαστος, Σμυρλής, Γαρουφαλιάς και Μουστόγιαννης (76' Εμέκα).

* Πριν από το ματς τιμήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του πρώην προέδρου της Κέρκυρας, Γιάννη Μπάρμπα.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα