Ώρα για πράξεις...

Ώρα για πράξεις...

Ώρα για πράξεις...

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για τις εξελίξεις στον ΑΡΗ μετά την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων του Σκόρδα, αλλά και για την προπαγάνδα των συμπολιτών ενόψει τελικού

Επιστρέψαμε από τις Άγιες μέρες του Πάσχα που άλλοι περισσότερο και άλλο λιγότερο ξεκουράστηκαν και... ηρέμησαν και πρωί-πρωί ο ΑΡΗΣ είχε και πάλι δικαστήριο. Ασφαλιστικά μέτρα από την πλευρά του κ. Σκόρδα για να μην ισχύσει η απόφαση του Ειρηνοδικείου που τον αντικαθιστούσε στην διοίκηση της ΠΑΕ με τον κ. Στεφανίδη.

Για μία ακόμα φορά η πλευρά του κ. Σκόρδα έχασε τα ασφαλιστικά μέτρα και πλέον και με την βούλα υπάρχει διοίκηση Στεφανίδη που την Πέμπτη θα συγκροτηθεί σε σώμα. Βέβαια τα δικαστήρια δεν σταματάει εδώ, αν και η σημερινή απόφαση κρίνει το μέλλον με δεδομένο ότι η επόμενη εκδίκαση είναι 13 Μαίου και τα δικαστήρια κλείνουν στις 14 λόγω εκλογών και ξανανοίγουν τον Ιούνιο.

Ως τότε ο κ. Στεφανίδης οφείλει να τρέξει τις εξελίξεις να συγκαλέσει ΓΣ της ΚΜΑ και ΓΣ των μετόχων της ΠΑΕ που θα καθορίσει την επόμενη μέρα. Να κληθεί ο κόσμος του ΑΡΗ να αποφασίσει για την επόμενη μέρα και την κατηγορία που θα παίζει ο ΑΡΗΣ. Προσωπικά θεωρώ ότι πρέπει να γίνει το παν να παίξει η ομάδα στην Β Εθνική μόνο όμως με την διασφάλιση μίας ικανής ομάδας να επιστρέψει σε ένα χρόνο. Το θέμα είναι όμως ότι χρειάζονται χρήματα για κάτι τέτοιο και όχι ευχολόγια ή φρούδες ελπίδες.

Οι παράγοντες που περίμεναν όλο αυτό το διάστημα να φύγει ο Σκόρδας για να κάνουν τα λόγια πράξεις, πλέον τίθενται και αυτοί προ των ευθυνών τους. Για τον επόμενο μήνα πρέπει να τρέξουν οι εξελίξεις πριν να είναι αργά και πριν... καθοριστούν από μόνες τους οι εξελίξεις.

Δεν μπορούμε πάρα να αναμένουμε τις κινήσεις αυτών των ανθρώπων που έρχονται στην θέση του παράγοντα που οδήγησε για δεύτερη φορά την ομάδα σε υποβιβασμό και προσπαθεί να παραμείνει με κάθε τρόπο στην καρέκλα του Προέδρου γιατί ξέρει καλά ότι όποιος άλλος διοικήσει πρώτα θα βάλει το καλό του ΑΡΗ και στην συνέχεια τα προσωπικά από τα οποία θέλοντας και μη δεν μπορούν να ξεφύγουν όσοι διοίκησαν όλα τα προηγούμενα χρόνια.

ΥΓ1 Η ανακοίνωση της ΕΠΟ πριν από 4 χρόνια τέτοιες μέρες ανέφερε: “Η ΠΑΕ Παναθηναικός και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα παραλάβουν από 23480 εισιτήρια η κάθε μία”. Τρεις μέρες πριν τον τελικό η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι διατέθηκαν ΟΛΑ τα εισιτήρια που είχε στην διάθεσή της για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Θα ήθελε από την μία να ευχαριστήσει τους περίπου 24.000 φιλάθλους της που έσπευσαν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους και θα είναι στο πλευρό της ομάδας στο ΟΑΚΑ.

Από την άλλη θα ήθελε να ζητήσει συγνώμη από όσους δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν ένα εκ των εισιτηρίων καταγράφοντας όμως ως δεδομένο ότι η ζήτηση ήταν τεράστια και πραγματικά ούτε ο διπλάσιος αριθμός των εισιτηρίων θα ήταν αρκετός να ανταποκριθεί στην δίψα και το πάθος του αρειανού λαού”.

Κάποιοι 4 χρόνια μετά για να καλύψουν τις χαζομάρες τους που τους στέρησαν τον ίδιο αριθμό εισιτηρίων, ανακάλυψαν ότι ο ΑΡΗΣ είχε επιστρέψει εισιτήρια (που μάλιστα είχε προπληρώσει!!!) σύμφωνα με ανώνυμους παράγοντες της ΕΠΟ!!! 4 χρόνια περίμεναν για αυτή την... ανακάλυψη μόνο και μόνο για να γράψουν σαν μωρά παιδιά ότι θα είναι περισσότεροι στο ΟΑΚΑ. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενώ δεν διέθεσε κατά τους επιστήμονες της προπαγάνδας όλα τα εισιτήρια, ανακοίνωση sold out τρεις μέρες πριν τον τελικό.

Την ίδια στιγμή εξαφανίστηκαν και οι 2000 προσκλήσεις που παρέλαβε από την ΕΠΟ και αυτό φάνηκε από το κομμάτι στις κερκίδες που ήταν κίτρινο, ενώ θεωρητικά θα ήταν...ουδέτερο (πως αντίστοιχα υπήρχε και αντίστοιχο πράσινο). Όπως και να έχει η μεγαλύτερη οπαδική μετακίνηση στην Ελλάδα δεν αλλάζει, όσο και αν η μία ομάδα συνεχίζει την ίδια μοναδική, αλλά ξεφτισμένη πλέον προπαγάνδα που ακόμα και με αυτόν τον ΑΡΗ είναι ο μοναδικός νταλκάς τους, ενώ θεωρητικά θα έπρεπε να ασχολούνται με την δική τους εκδρομή και τον δικό τους τελικό, την δική τους ομάδα. Μάλλον αρχίζω να καταλαβαίνω όμως τι εννοούν με το μία ομάδα στην πόλη. Μάλλον ξεκάθαρα εννοούν τον ΑΡΗ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!