Μια «γροθιά» για το Κύπελλο ο Παναθηναϊκός! (vds)

Μια «γροθιά» για το Κύπελλο ο Παναθηναϊκός! (vds)

Νίκος Αθανασίου
Μια «γροθιά» για το Κύπελλο ο Παναθηναϊκός! (vds)

bet365

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε τις πόρτες στο Κορωπί και τριακόσιοι φίλοι του «τριφυλλιού» έγιναν ένα με την ομάδα! Τα... ελληνικά του Ατζαγκούν και η αποθέωση στις γκολάρες. Μπήκε ο Κλωναρίδης.

Ο Παναθηναϊκός είναι «ένα» φέτος μαζί με τον κόσμο του. Αυτό αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά το πρωί της Τρίτης στο Κορωπί. Περίπου 300 φίλοι των «πρασίνων» έδωσαν το παρών στην ανοιχτή προπόνηση της ομάδας και «ντόπαραν» ψυχολογικά τους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου ενόψει του μεγάλου τελικού κόντρα στον ΠΑΟΚ το ερχόμενο Σάββατο. Παιδιά με τους γονείς τους, κάτοικοι της περιοχής αλλά και οργανωμένοι οπαδοί είδαν από κοντά τα ινδάλματα τους ενώ μετά το τέλος του προγράμματος ο Αναστασίου προχώρησε σε μία πολύ όμορφη κίνηση που δείχνει πολλά.

Σε έναν βοηθητικό χώρο πίσω από το γήπεδο που γινόταν η προπόνηση, επέτρεψε για δεκαπέντε λεπτά, ομάδα και κόσμος να τα πουν τετ-α-τετ! Έτσι, όλοι οι πιτσιρικάδες έβγαλαν φωτογραφίες και πήραν αυτόγραφα από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, που έχουν να λένε για την στήριξη της φετινής περιόδου.

Aποθέωση στις γκολάρες!

Μετά το ζέσταμα και τις ασκήσεις κατοχής, το... μενού είχε διπλό σε μικρό χώρο 8Χ8. Όπως ήταν λογικό σημειώθηκαν αρκετά τέρματα. Δύο, όμως, ήταν εκείνα που πήραν πολύ «ζεστό» χειροκρότημα από την κερκίδα. Το ένα από τον Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος σε κάθε επαφή του με την μπάλα έδειχνε την ποιότητα του, και το άλλο από ακόμη έναν Κροάτη. Τον νεαρό Φραν Τούντορ που με μία άπιαστη... φωτοβολίδα έστειλα την μπάλα στο «γάμα»!

Πάντως, όλο τα... λεφτά ήταν η αντίδραση του Ατζαγκούν που έκανε τον κόσμο να χειροκροτήσει! Ο Νιγηριανός δεν πήρε μία πάσα, όντας μόνος του απέναντι από τον κίπερ, και γυρνώντας προς τον συμπαίκτη του που έκανε λάθος, είπε πρώτα κάποια αγγλικά και ολοκλήρωσε την πρόταση του στα... ελληνικά με την πιο διάσημη λέξη της χώρας μας! Κουφάθηκαν οι πάντες...

Τέλος, κανονικά μπήκε στο πρόγραμμα ο Κλωναρίδης και τέθηκε στην διάθεση του Αναστασίου, ο οποίος πλην Μπαϊράμι, έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα