Ατομικά προπονήθηκε στον Παναθηναϊκό ο Κλωναρίδης

Ατομικά προπονήθηκε στον Παναθηναϊκό ο Κλωναρίδης

Νίκος Μαρούδας
Ατομικά προπονήθηκε στον Παναθηναϊκό ο Κλωναρίδης

bet365

Με τον Κλωναρίδη να προπονείται μόνο του και τον Ντίνα να ακολουθεί ένα μέρος της προπόνησης, άρχισε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον τελικό του Κυπέλλου.

Στο Κορωπί επέστρεψαν την Δευτέρα του Πάσχα οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, ώστε να αρχίσουν την προετοιμασία για τον τελικό του Κυπέλλου το Σάββατο κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Γιάννης Αναστασίου είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να επιστρέφουν από το διήμερο ρεπό για τις ημέρες του Πάσχα σε καλή κατάσταση, κάτι που τον άφησε ικανοποιημένο.

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, που έχει τραυματιστεί από τον ημιτελικό με τον ΟΦΗ, δεν κατάφερε να ακολουθήσει το κανονικό μέρος της προπόνησης, με αποτέλεσμα να γυμναστεί μόνος του όπως και ο Εμίρ Μπαϊράμι. Ωστόσο, ο πρώτος θα δοκιμάσει και στην ανοιχτή προπόνηση της Τρίτης να γυμναστεί κανονικά, γιατί δεν θέλει με τίποτα να απουσιάσει από τον τελικό του Σαββάτου. Από την άλλη, ο Θανάσης Ντίνας ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και όπως φαίνεται θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Για τους υπόλοιπους «πράσινους», το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες και κυκλοφορία.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα