Σοσιεδάδ - Εσπανιόλ 2-1

Gazzetta team
Σοσιεδάδ - Εσπανιόλ 2-1

bet365

Πάνω από την... Ευρωπαϊκή ζώνη παρέμεινε η Σοσιεδάδ, που επικράτησε με 2-1 της Εσπανιόλ με γκολ του Βέλα στις καθυστερήσεις!

Με την... φωτιά έπαιξε η Σοσιεδάδ, που τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Εσπανιόλ, όμως κατάφερε τελικά να πάρει το πολύτιμο τρίποντο και να διατηρηθεί στην 6η θέση της βαθμολογίας. Χρυσός σκόρερ για τους Βάσκους, ο Βέλα, που στις καθυστερήσεις έγραψε το τελικό 2-1 και κράτησε την ομάδα του 2 βαθμούς πάνω απ΄την Βιγιαρεάλ. Οι Καταλανοί, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να αιφνιδιάσουν της Σοσιεδάδ, αφού στο Κόρντοβα βρήκε δίχτυα και τους έβαλε σε θέση οδηγού. Παρόλα αυτά, η απάντηση ήταν σχεδόν άμεσα, με τον Κανάλες να ισοφαρίζει στο 31'.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν για να ολοκληρώσουν την ανατροπή, όμως δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους. Ο χρόνος περνούσε απειλητικά, η κανονική διάρκεια του αγώνα ολοκληρώθηκε και όλα έδειχναν πως θα χαθούν 2 πολύ σημαντικοί βαθμοί. Όμως, ο Βέλα είχε άλλη άποψη, αφού λύτρωσε την ομάδα του και την οδήγησε σε μία τεράστιας σημασίας επικράτηση.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα