Σκόνδρας: «Θέλει πολύ το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ»

Σκόνδρας: «Θέλει πολύ το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Σκόνδρας: «Θέλει πολύ το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Γιάννης Σκόνδρας θα αγωνιστεί για τρίτη φορά σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδος και θέλει να είναι η φαρμακερή και να το κατακτήσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής άσος στο PAOK TV:

Για το γεγονός ότι αυτή θα είναι η τρίτη φορά που θα διεκδικήσει το Κύπελλο, καθώς έχουν προηγηθεί δύο ανεπιτυχείς σεζόν με τον Ατρόμητο: «Αυτή είναι η τρίτη φορά που ομάδα μου διεκδικεί το Κύπελλο και θέλω να το κατακτήσω με τον ΠΑΟΚ στον τελικό με τον Παναθηναϊκό. Θέλει πολύ αυτό τον τίτλο ο ΠΑΟΚ και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε»

Για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα στον δεύτερο ημιτελίκό με τον Ολυμπιακό: «Είναι καταπληκτικός ο κόσμος του ΠΑΟΚ, αν και καθυστερήσαμε να ξεκινήσει το παιχνίδι. Αυτό, όμως, δεν μας επηρέασε. Κερδίσαμε δίκαια. Αυτή την πρόκριση τη χρωστάμε στον κόσμο μας που ήταν φανταστικός και σε όλα τα παιδιά που πάλεψαν για αυτή τη νίκη».

Για το αν αλλάζει κάτι στην αυτοπεποίθηση του με τις συνεχόμενες εμφανίσεις: «Όχι, δεν άλλαξε κάτι στη δουλειά μου. Όπως δούλευα, δουλεύω και τώρα. Νομίζω ότι έχω πιο πολύ την εμπιστοσύνη του προπονητή και νομίζω ότι έχω καταφέρει να πάρω τις ευκαιρίες που μου έχει δώσει».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα