Σεντ Ετιέν - Ρεν 0-0

Σεντ Ετιέν - Ρεν 0-0

bet365

Η Σεντ Ετιέν κόλλησε στο 0-0 με την Ρεν και αν συνεχίσει έτσι κινδυνεύει ακόμη και να μείνει εκτός Ευρώπης.

Η Σεντ Ετιέν υποδέχθηκε την Ρεν με σκοπό να επιστρέψει στις νίκες, όμως παρά τις προσπάθειες και τη διάθεσή τους οι παίκτες του Γκαλτιέ κόλλησαν στο 0-0 και δίνουν το δικαίωμα στην Μαρσέιγ να τους πλησιάσει στο -3, βάζοντας σε κίνδυνο την έξοδό τους στην Ευρώπη.

Οι γηπεδούχοι ήταν οι μοναδικοί που προσπάθησαν να παίξουν επιθετικά, όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ και φυσιολογικά το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι φιλοξενούμενοι δεν έκαναν ούτε σουτ στο πρώτο 45λεπτο, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά φέτος, και έδειξαν καμία απολύτως διάθεση να ρισκάρουν και να βγουν στην επίθεση. Η καλύτερη ευκαιρία χάθηκε λίγο πριν το ημίχρονο, με τον Κοστίλ να βγάζει το σουτ του Γκραντέλ και την υπεροχή της Σεντ Ετιέν να είναι φλύαρη.

Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν ταχύτητα ανά διαστήματα, όμως ξανά να μην μπορούν να φτάσουν στο γκολ. Ο Ερντίνγκ έχασε τεράστια ευκαιρία με την συμπλήρωσης μίας ώρας αγώνα, όταν ολομόναχος από το ύψος της μικρής περιοχής δεν έκανε καλό σουτ και έδωσε την ευκαιρία στον Κοστίλ να πέσει και να μπλοκάρει. Στο 64’ οι «στεφανουά» έφτασαν στο γκολ με κεφαλιά του Χαμουμά, όμως ακυρώθηκε για οφσάιντ, με τον Σαλ να μην βρίσκει την μπάλα από κοντά λίγο αργότερα μετά το φάουλ του Τρεμουλίνας. Περέν και Σαλ έχασαν και άλλες ευκαιρίες μέχρι το τέλος, όμως τίποτα δεν άλλαξε, με το 0-0 να παραμένει.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα