Προτεραιότητα για τελικό η «Θύρα 13» και οι «Σύμμαχοι»

Προτεραιότητα για τελικό η «Θύρα 13» και οι «Σύμμαχοι»

Νίκος Αθανασίου
Προτεραιότητα για τελικό η «Θύρα 13» και οι «Σύμμαχοι»

bet365

Ο Παναθηναϊκός, ως οφείλει, ανταμείβει όσους βρέθηκαν μαζί του και στα δύσκολα και δίνει προτεραιότητα για τον τελικό στα μέλη της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» και την «Θύρα 13»

Μετά από πολλές δυσκολίες, αρκετή δουλειά, πολύ δύσκολες, δύσκολες αλλά και ωραίες στιγμές ο Παναθηναϊκός κατάφερε-από εκεί που κανείς δεν το περίμενε στην αρχή της χρονιάς- να δημιουργήσει μία εξαιρετική ομάδα και μετά το 2010 να διεκδικήσει στον τελικό της 26ης Απριλίου το Κύπελλο Ελλάδος. Το «στις χαρές και στις λύπες μαζί» είναι ένα από τα αγαπημένα συνθήματα της κερκίδας, το οποίο το έκαναν πράξη οι... πιστοί της «Θύρας 13» και οι 9.270 που από το υστέρημα τους βοήθησαν οικονομικά τον σύλλογο και το πλάνο της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας».

Έτσι, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να φανεί αχάριστος απέναντι τους. Τηρώντας την λογική που έχει από την αρχή της σεζόν, δίνει προτεραιότητα για τα 21.300 «κομμάτια» του τελικού, στους οργανωμένους φίλους του συλλόγου και στα μέλη του σωματείου.Τα εισιτήρια αναμένεται να τεθούν σε κυκλοφορία την Τετάρτη του Πάσχα και θα γίνουν ανάρπαστα, μιας και υπάρχει μεγάλη δίψα στον κόσμο για την κατάκτηση του τροπαίου...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα