Mίτσελ: «Έτσι δεν γινόταν να παίξετε ποδόσφαιρο»

Δημήτρης Τομαράς
Mίτσελ: «Έτσι δεν γινόταν να παίξετε ποδόσφαιρο»

bet365

Group therapy Μίτσελ-παικτών υπήρξε για την Τούμπα. Μίτσελ: «Έτσι δεν γινόταν να παίξετε ποδόσφαιρο». «Είναι πρωτόγνωρα όσα βιώσαμε», έλεγαν οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν φέτος στο Λιμάνι.

Ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ολυμπιακού συζήτησαν μεταξύ τους στα αποδυτήρια το τι συνέβη εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου στην Τούμπα. Μάλιστα το έπραξαν σχεδόν αμέσως μετά την λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός προπονητής όντας αναμφίβολα δυσαρεστημένος και στεναχωρημένος μίλησε για «πόλεμο. Αυτό δεδομένα δεν ήταν ματς ποδοσφαίρου. Έτσι δεν γινόταν να παίξετε ποδόσφαιρο. Απλά δεν μπορούσαμε να αποδώσουμε όπως έπρεπε κάτω από αυτές τις συνθήκες». Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε αναλυτικά με τους παίκτες του για τα συναισθήματά τους από το χρονικό της... ντροπής καθώς και τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ. «Είναι τρομερό. Είναι πρωτόγνωρα όλα όσα βιώσαμε στο γήπεδο αυτό. Δεν τα έχουμε ξαναζήσει ή δει ποτέ», σχολίαζαν παίκτες που έπιασαν φέτος Λιμάνι και δεν είχαν δει τέτοια εικόνα του ποδοσφαίρου από την Ελλάδα.

Παίκτες όπως οι Σαλίνο (που έπεσε θύμα ρατσισμού), Μπονγκ, Ντινγκά, Σαβιόλα, Τσόρι Ντομίνγκες και Ρομπέρτο ήταν σοκαρισμένοι, μην πιστεύοντας αυτά που αντίκρισαν. Κουβέντα έγινε και για το ποδοσφαιρικό σκέλος με τον Μίτσελ, το τεχνικό τιμ και τους παίκτες να στέκονται στο γεγονός πως δεν μπόρεσαν να πάνε στον τελικό. Εξάλλου το Κύπελλο ήταν ένας πολύ σημαντικός στόχος για τον Ολυμπιακό. Γενικά ως προς το αγωνιστικό πρόσωπο του συλλόγου δεν υπήρξε ιδιαίτερη ικανοποίηση, κάτι λογικό με δεδομένο πως το ματς δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελαν όλοι στην ομάδα και ο Μίτσελ δεν είδε την απαιτούμενη απόδοση. «Είναι λυπηρό και για εμάς και για τον κόσμο μας. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι που δεν προκριθήκαμε», ήταν μία εκ των ατακών που ακούστηκαν. Στα αποδυτήρια βέβαια ο κάθε παίκτης... ξέσπασε με τον δικό του τρόπο. Άλλοι βγάζοντας ένταση και νεύρα και άλλοι διοχετεύοντας μεγάλη πικρία, στεναχώρια και απογοήτευση για την διαφορετική... πλευρά του ποδοσφαίρου που αντιμετώπισαν. Στην προπόνηση της Μεγάλης Πέμπτης πάντως παίκτες και προπονητικό επιτελείο παρότι το κλίμα δεν θα μπορούσε να είναι το καλύτερο δυνατό μετά από τέτοια γεγονότα προσπάθησαν να επανέλθουν σε γνώριμους προπονητικούς ρυθμούς.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα