Τριάρα σε Ηρακλή τα Χανιά (vid)

Τριάρα σε Ηρακλή τα Χανιά (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Τριάρα σε Ηρακλή τα Χανιά (vid)

bet365

Επιβλητική νίκη με 3-0 πέτυχε ο ΑΟ Χανίων σε βάρος του Ηρακλή στα Περιβόλια.

Με χατ τρικ του Μαραγκουδάκη από το 13' έως το 35' (13', 16' και 35') οι Χανιώτες... καθάρισαν ιδιαίτερα εύκολα τον εντός έδρας αγώνα τους με τον Ηρακλή. Με τον Ηρακλή να έχει κάκιστη αμυντική λειτουργία ο ΑΟ Χανίων άνοιξε το σκορ στο 13' μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Κονσταντίνοφ και κεφαλιά του Μαραγκουδάκη. Στο 16' ο Χατζησαϊας εκτέλεσε ένα άλλο φάουλ και ο Κοντοδήμος με το κεφάλι τροφοδότησε τον Μαραγκουδάκη που με νέα κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 35' ο Μαραγκουδάκης βρήκε χώρο και... διάδρομο για να διαμορφώσει με πλασέ το τελικό 3-0. Στο 69' αποβλήθηκε ο Κοντέων του Ηρακλή ενώ στην συνέχεια του ματς δεν άλλαξε απολύτως τίποτα για να φτάσει έτσι ο ΑΟΧ στην πρώτη του νίκη στα πλέι οφ της Football League.

Χανιά: Θεοδωρόπουλος, Χατζησαϊας, Μανωλάς, Παγώνης (52' Καμπλιώνης), Πυθαρούλης, Πότσι (77' Γωνιωτάκης), Πάγκαλος, Γκούμας, Βασιλόγιαννης (65' Ζντράβκοβιτς), Μαραγκουδάκης και Κοσταντίνοφ.

Ηρακλής: Κολίτσι, Μπουκουβάλας, Παπαστεριανός (46' Κοντέων), Κοντοδήμος, Πουρτουλίδης, Λίμα, Ιντζόγλου, Ζάχορα, Σαββίδης (60' Σιατραβάνης), Ονουάτσι και Τσιλιανίδης (84' Σκόρτσα).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα