Nίκησε και ελπίζει για άνοδο! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Nίκησε και ελπίζει για άνοδο! (vid)

bet365

Ζωτικής σημασίας νίκη πέτυχε στην έδρα της η Νίκη Βόλου. Επικράτησε 1-0 της Κέρκυρας στο Πανθεσσαλικό και παρέμεινε ζωντανή για την άνοδό της στην Σούπερ Λίγκα.

Σε ένα ματς που είναι σχετικά ισορροπημένο με εκατέρωθεν ευκαιρίες η Νίκη πήρε τη νίκη χάρις σε τέρμα του Μανουσάκη στο 31'. Ο Σοϊλέδης έβγαλε συρτή σέντρα με τον φορ της ομάδας του Βόλου να σκοράρει με προβολή για το τελικό 1-0. Μετά το τέρμα της Νίκης οι Νησιώτες πρέσαραν για την ισοφάριση όμως ο Αποστολίδης ήταν σε... εγρήγορση όποτε χρειάστηκε ενώ και ο Βρονταράς έκανε καίριες επεμβάσεις, μην επιτρέποντας στους γηπεδούχους να κάνουν το 2-0. Έτσι η ομάδα του Βόλου έφτασε στους 8 βαθμούς, έναν πίσω από τους πρωτοπόρους και ελπίζει ακόμα βάσιμα σε άνοδο στην Σούπερ Λίγκα.

Νίκη Βόλου: Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Γιώτας, Ρεπετσάς, Πινιέιρο, Ακασού (50' Μπιτσάκος), Ισαάκ (76' Ρονκάτο), Μανουσάκης, Ανιέτε και Τζιώρας (86' Γκότοβος).

Κέρκυρα: Βρονταράς, Γκόμες, Σίκιμιτς, Ανδρεόπουλος, Βενέτης, Μπεριάν, Ζορμπάς (46' Κόντος), Κουτσόπουλος, Μαραγκός, Ραπτάκης (71' Καραδέμητρος) και Σουάνης (57' Μπαλντοβαλίεφ).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα