Τετρασέλιδο το φύλλο αγώνα στην Τούμπα!

Gazzetta team
Τετρασέλιδο το φύλλο αγώνα στην Τούμπα!

bet365

Με κάθε λεπτομέρεια σημείωσε στο φύλλο αγώνα ο Σταύρος Μάνταλος όσα συνέβησαν στην Τούμπα, τελειώνοντας την αναφορά του στη 1:30! Κίνδυνος βαριάς τιμωριάς για τον ΠΑΟΚ.

Το... ροντέο της χρονιάς έγινε στον επαναληπτικό ημιτελικό ανάμεσα στον Δικέφαλο του Βορρά και τον Ολυμπιακό, με τον Καβαλιώτη ρέφερι να σημειώνει τα πάντα στο φύλλο αγώνα. Τους πυρσούς, τα καπνογόνα, τους γαύρους στον πάγκο των Πειραιωτών, τη μπανάνα που πετάχτηκε στον Σαλίνο, όχι όμως και το γεγονός πως την επέστρεψε στην κερκίδα και προφανώς τον... κακό χαμό μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Φυσικά αναφέρονται και οι αποβολές που υπήρξαν, ενώ σχετικά με αυτές των Κατσουράνη και Μανιάτη, έγραψε στην τετρασέλιδη αναφορά του ότι αλληλοσπρώχτηκαν κι όχι κάποιες από τις ατάκες της συζήτησής τους. Μέσα από όλα αυτά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η πολύ βαριά τιμωρία του ΠΑΟΚ και είναι σχεδόν σίγουρη ότι θα κλείσει η Τούμπα με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για μίνιμουμ δύο αγωνιστικές που μπορεί να φτάσει και τις τέσσερις.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν ο Δικέφαλος του Βορρά θα δώσει τα εντός έδρας ματς των πλέι οφ χωρίς κόσμο. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρξει και άλλη καμπάνα για τον ΠΑΟΚ αφού μπορεί να υπάρξει και αφαίρεση τριών βαθμών όταν αφορά είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο που συνοδεύεται από βιαιοπραγίες ή φθορές ή αν προκύψει σωματική βλάβη από ρίψεις αντικειμένων.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα