Μπάγερν - Καϊζερσλάουτερν 5-1

Μπάγερν - Καϊζερσλάουτερν 5-1

bet365

Κανένα πρόβλημα για την Μπάγερν, που διέλυσε 5-1 την Καϊζερσλάουτερν και θα αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ στον τελικό του Κυπέλλου.

Η τελευταία φορά που η Μπάγερν είχε αποκλειστεί από ομάδα μικρότερης κατηγορίας στο Κύπελλο ήταν πριν από 10 χρόνια από την Άαχεν. Η φόρμα των Βαυαρών τον τελευταίο καιρό επιδέχεται αμφισβήτησης, όμως ο Γκουαρδιόλα αποφάσισε να μην ρισκάρει, παρέταξε τους βασικούς του, καθώς πρέπει εκείνοι να ξαναβρούν τον ρυθμό τους και οι «κόκκινοι διάβολοι» έμοιαζαν καταδικασμένοι.

Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με θάρρος από το ξεκίνημα και στο 13’ ο Τσόλερ δεν μπόρεσε να κάνει το κοντρόλ στην μικρή περιοχή, ενώ στο 9’ ο Μίλερ είχε δοκάρι για την Μπάγερν. Σιγά-σιγά οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και με τον Ρόμπεν σε καλή μέρα δεν άργησαν να φτάσουν στο γκολ. Στο 23’ μετά από κόρνερ του Ολλανδού ο Σβάινσταϊγκερ πήδηξε πιο ψηλά από όλους, για να κάνει το 1-0. Στο 32’ ήρθε και το 2-0, όταν μετά από εξαιρετική ενέργεια του Ρόμπεν από δεξιά ο Κρόος με πανέμορφο πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και κάπου εκεί όλα τελείωσαν.

Οι φιλοξενούμενοι στέκονταν αξιοπρεπέστατα, όμως με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι Βαυαροί κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ρόμπεν από τον Λέβε, με τον Μίλερ να κάνει το 3-0 από την άσπρη βούλα. Στο 54’ ο Ριμπερί δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και στο 60’ η Καϊζερσλάουτερν έφτασε στο γκολ με κεφαλιά του Τσόλερ μετά από σέντρα του Ντικ για το 3-1. Φυσικά, περίπτωση ανατροπής δεν υπήρχε, με την Μπάγερν να φτάνει σε άλλα δύο τέρματα. Στο 78’ ο Μάντζουκιτς μετά από ασίστ του Γκέτσε έκανε το 4-1, ενώ ο τελευταίος μετά από απίθανη προσπάθεια με τον Ριμπερί εντός περιοχής το τελικό 5-1 στο 90+1’. Ο μεγάλος τελικός με αντίπαλο την Ντόρτμουντ θα διεξαχθεί στις 17 Μαΐου στο Βερολίνο, εκεί που πριν από δύο χρόνια οι Βεστφαλοί είχαν θριαμβεύσει με 5-2.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα