Περιζήτητος ο Ιτούρμπε

Περιζήτητος ο Ιτούρμπε

bet365

Η Βερόνα θα βγάλει τον Χουάν Μανουέλ Ιτούρμπε στην αγορά και οι ενδιαφερόμενοι για τον νεαρό Αργεντίνο όλο και αυξάνονται.

Ο Ιτούρμπε είναι από τις μεγάλες ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού Καμπιονάτο και η Βερόνα έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα εξασκήσει την οψιόν αγοράς του ύψους 15 εκατ. ευρώ από την Πόρτο. Σκοπός της, όμως, είναι να τον βγάλει αμέσως στην αγορά και αξιώνει τουλάχιστον 25 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με το Sky Italia οι μνηστήρες όλο και αυξάνονται.

Μέχρι πριν λίγες ημέρες το μεγάλο φαβορί φάνταζε η Ρόμα, όμως πλέον ενδιαφέρον έχουν δείξει οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί. Οι Ρωμαίοι είχαν σκοπό να προσθέσουν και κάποιους παίκτες στη συμφωνία, προκειμένου να κατεβάσουν την τιμή, όμως η Βερόνα θέλει μόνο μετρητά. Ο τεχνικός διευθυντής της τελευταίας, Σολιάνο, βρέθηκε στην Μαδρίτη τις προηγούμενες ημέρες για συζητήσεις με την «βασίλισσα», ενώ έχει συναντηθεί και αρκετές φορές με τον ομόλογό του στην Ρόμα, Βάλτερ Σαμπατίνι. Οι δύο ομάδες φαίνεται να έχουν το προβάδισμα, όμως το μέλλον του Ιτούρμπε είναι ακόμα ανοιχτό.

 

SERIE A Τελευταία Νέα