Αναστασίου και Ζέκα ενόψει του ημιτελικού με ΟΦΗ

Gazzetta team
Αναστασίου και Ζέκα ενόψει του ημιτελικού με ΟΦΗ

bet365

Πιο επιθετικό θέλει να δει τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αναστασίου, που τόνισε πόσο σημαντική είναι η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου για όλους στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στην κάμερα του ΟΤΕ:

«Περιμένω πιο επιθετικό τον Παναθηναϊκό, διότι δεν το είχαμε κάνει στο πρώτο ματς. Ξέρουμε τι να περιμένουμε από τον ΟΦΗ. Παίζουν με μεγάλες μπάλες για τον Παπάζογλου, είναι μία ομάδα με σφιχτή άμυνα. Είναι πολύ σημαντική η στιγμή για τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία αλλά και για όλους.

Φυσικά είναι καθοριστικό το γεγονός ότι θα έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο δημιουργικοί συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Είναι σημαντική η πρόκριση για όλους, όχι για μένα ή τους παίκτες, αλλά για όλους».

Από την πλευρά του ο Κάρλος Ζέκα, τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι θέλουμε την πρόκριση και για τους ανθρώπους της ομάδας, για το κλαμπ και για τους φιλάθλους μας, θέλουμε να κάνουμε δώρο την πρόκριση.

Ξέρουμε ότι ο ΟΦΗ παίζει με μεγάλες μπάλες, είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσεις μία ομάδα που παίζει με αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού, αλλά εμείς θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κάνουμε το δικο μας παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση. Πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα