Νάτχο: «Θέλω το Κύπελλο»

Νάτχο: «Θέλω το Κύπελλο»

Gazzetta team
Νάτχο: «Θέλω το Κύπελλο»

bet365

Ο Μίμπρας Νάτχο με δηλώσεις του στο PAOK TV μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό εκφράζοντας την επιθυμία να περάσει στον τελικό ο ΠΑΟΚ και να το κατακτήσει.

Ο Ισραηλινός μέσος αρχικά ρωτήθηκε για το γεγονός ότι έχει κερδίσει το Κύπελλο στο Ισραήλ και στη Ρωσία και το αν πιστεύει πως μπορεί να πετύχει κάτι αντίστοιχο και στην Ελλάδα: «Όταν έπαιζα στο Ισραήλ πήρα το Κύπελλο, μετά πήγα στη Ρωσία και το ξαναπήρα. Τώρα νομίζω ότι ήρθε η ώρα να το πάρω και εδώ».
Για το πώς αισθάνεται: «Αισθάνομαι πολύ καλά και σωματικά. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και είμαι σίγουρος πως μπορούμε να κερδίσουμε αυτό το ματς».
Για το πώς περιμένει το... πρωί της Πέμπτης: «Ελπίζω να μην υπάρχει ξύπνημα γιατί δεν θα έχει προηγηθεί ύπνος. Ελπίζω να έχουμε πανηγυρίσει όλο το προηγούμενο βράδυ και να συνεχίσουμε για τον τελικό».


Την Τετάρτη (16.04) στον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό θα κυκλοφορήσει το πέμπτο και τελευταίο για τη σεζόν 2013-14 Matchday Magazine του ΠΑΟΚ. Οι τυχεροί που πρόλαβαν και εξασφάλισαν εισιτήριο για τον κρίσιμο αγώνα που θα κρίνει την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τη συλλεκτική έκδοση του Δικεφάλου.

Στις 68 σελίδες του Matchday Magazine μπορείτε να διαβάσετε:

Το μήνυμα του Γιώργου Γεωργιάδη
Το καλωσόρισμα του αρχηγού, Δημήτρη Σαλπιγγίδη
Τη συνέντευξη του Μπίμπρας Νάτχο
Το hall of fame με όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο
Την ιστορία του πρώτου τελικού με πρωταγωνιστή τον διαιτητή στο Retro Stories
Τις διηγήσεις Κούδα, Γκουερίνο, Αποστολίδη, Παρίδη, Λαγωνίδη, Εγκωμίτη από τους προηγούμενους αγώνες Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό
Την παρουσίαση του δεκαριού της Κ20, του Κυριάκου Σαββίδη που έκανε και το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα
Το πρώτο ταξίδι – μάθημα ζωής της φιναλίστ Κ15
Που είναι τώρα η ομάδα που συνέτριψε τον Ολυμπιακό στον τελικό Κυπέλλου 2001
Την ανάλυση των δύο ομάδων μέσω infographics
Την παρουσίαση του αντιπάλου
Το εξώφυλλο του Matchday Magazine έχουν επιμεληθεί οι Designers United. Ένα από τα κορυφαία γραφιστικά γραφεία στην Ελλάδα με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Το πολυβραβευμένο δίδυμο των Δημήτρη Παπάζογλου, Δημήτρη Κολιαδήμα με διεθνείς συνεργασίες (Euroleague, Volvo, Volvo Ocean Race) ανέλαβε να δημιουργήσει το τελευταίο εξώφυλλο της φετινής σειράς εκδόσεων με πρόσωπο τον Μπίμπρας Νάτχο.

Θα βρείτε το Matchday Magazine σε όλες τις θύρες του γηπέδου της Τούμπας και στο PAOK FC Official Store πριν τη σέντρα του αγώνα. Προμηθευτείτε το προσωπικό σας τεύχος πριν εξαντληθούν. Ακόμα κι αν δεν προλάβετε, όμως, θα έχετε τη δυνατότητα να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας σε υψηλή ανάλυση μέσω του paokfc.gr.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα