Γιορέντε: «Ευκαιρία το Europa League»

Γιορέντε: «Ευκαιρία το Europa League»

Gazzetta team
Γιορέντε: «Ευκαιρία το Europa League»

bet365

Λίγες ώρες πριν τη ρεβάνς με την Λιόν, ο Φερνάντο Γιορέντε τόνισε ότι η Γιουβέντους έχει την ευκαιρία να «ξεμπλοκάρει» στην Ευρώπη.

Οι Μπιανκονέρι απέτυχαν στο Champions League αφού κατάφεραν να αποκλειστούν στον όμιλο και τώρα θέλουν να σώσουν κάπως την κατάσταση κατακτώντας το Europa League. Το θέλουν, όπως είπε ο Γιορέντε, επειδή θα είναι ο πρώτος ευρωπαϊκός τίτλος των Τορινέζων μετά από χρόνια αλλά και επειδή ο τελικός γίνεται στο Juventus Stadium.

«Ο στόχος μας, φυσικά, ήταν να πάει η ομάδα καλύτερα στο Champions League σε σχέση με πέρυσι αλλά αφού βρεθήκαμε στο Europa League πρέπει να φτάσουμε ως το τέλος. Το γεγονός άλλωστε ότι ο τελικός θα γίνει στο Τορίνο αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για εμάς και ξέρουμε ότι έχουμε την ευκαιρία να φέρουμε, μετά από χρόνια, έναν ευρωπαϊκό τίτλο στη Γιουβέντους» είπε ο Ισπανός φορ, ο οποίος πρόσθεσε ότι «αισθάνομαι τυχερός που αγωνίζομαι στη Γιούβε. Ηταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά καθώς πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν και ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε δύο τίτλους. Το πρωτάθλημα και το Europa League».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα