Ποδοσφαιρικός αγώνας για τη συγκέντρωση βρεφικών ειδών

Gazzetta team
Ποδοσφαιρικός αγώνας για τη συγκέντρωση βρεφικών ειδών

bet365

Ομάδα επίλεκτων Αθλητών Θεσσαλονίκης, η ομάδα «Δεσμός» και η Μικτή Ομάδα του Κολεγίου Ανατόλια θα δώσουν έναν ξεχωριστό ποδοσφαιρικό αγώνα με στόχο τη συγκέντρωση βρεφικών ειδών.

Αναλυτικά:

«Με έναν ξεχωριστό ποδοσφαιρικό αγώνα την Τετάρτη 9 Απριλίου, στις 13:10, ολοκληρώνεται το ενδοσχολικό Anatolia Spring Charity Drive που διοργανώνει το Κολέγιο Ανατόλια σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός» και με την υποστήριξη του Συλλόγου Αποφοίτων του Αμερικανικού Κολεγίου Ανατόλια. Στόχος της συνεργασίας είναι η συγκέντρωση βρεφικών ειδών τα οποία θα διατεθούν σε οργανισμούς παιδικής πρόνοιας μέσω του Δεσμού.

Στον ποδοσφαιρικό αγώνα θα λάβουν μέρος η Ομάδα Επιλέκτων Θεσσαλονίκης, την οποία απαρτίζουν κορυφαίοι Έλληνες αθλητές από διαφορετικά αθλήματα, η Ομάδα «Δεσμός» στην οποία συμμετέχουν παιδιά που φιλοξενούνται στον Ξενώνα «Άρσις» στο Ωραιόκαστρο, και η Μικτή Ομάδα του Κολεγίου Ανατόλια με τη συμμετοχή μαθητών Λυκείου. Ο αγώνας θα διαρκέσει 3 ημίχρονα, θα πραγματοποιηθεί στο Alumni Soccer Field του Κολεγίου Ανατόλια, είναι δωρεάν και ανοιχτός στο κοινό. Οι θεατές μπορούν να συνεισφέρουν στους σκοπούς του Anatolia Spring Charity Drive φέρνοντας μαζί τους βρεφικά είδη (γάλα μακράς διαρκείας, βρεφικές κρέμες, πάνες).

Το Anatolia Spring Charity Drive πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά και αποτελεί μία μόνο από τις δράσεις του μεγάλου και πολύπλευρου προγράμματος κοινωνικής ευθύνης του Κολεγίου Ανατόλια. Στις προηγούμενες αντίστοιχες πρωτοβουλίες υπήρξε πολύ μεγάλη συμμετοχή και προσφορά αγαθών από μαθητές, γονείς, καθηγητικό και διοικητικό προσωπικό.

Το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός» (www.desmos.org) λειτουργεί με στόχο την αποτελεσματική αξιοποίηση πλεονάσματος σε προϊόντα και δωρεάν υπηρεσίες από επιχειρήσεις, εταιρείες και ιδιώτες για να καλύψει ανάγκες που καταγράφει σε ΜΚΟ, ιδρύματα και φορείς ανθρωπιστικής και κοινωνικής πρόνοιας, με σκοπό να στηρίξει τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη».

 

Τελευταία Νέα