Κωνσταντινέας: «Αλλοίωση αποτελέσματος στο Καραϊσκάκη»

Gazzetta team
Κωνσταντινέας: «Αλλοίωση αποτελέσματος στο Καραϊσκάκη»

bet365

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας μίλησε για ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος με τις αποφάσεις του Χαράλαμπου Καλογερόπουλου στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

«Δεν μπορεί να είδε μόνο του Στοχ και να μην είδε την δεύτερη κίτρινη στον Βαλντέζ και την αποβολή του Φουστέρ. Υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματα. Ποιες κάρτες του είπαν και ποιες δεν του είπαν. Βλέπουν, πλέον, τα μισά οι διαιτητές. Και μετά λοιδορούνται οι διαιτητές που εφαρμόζουν τον πειθαρχικό έλεγχο. Όπως έκανα εγώ σε ένα Ολυμπιακός – ΑΕΚ που έβγαλα επτά κάρτες για παραπτώματα. Για ποιους λόγους τους βάζουν τους επιπρόσθετους. Συνολικά 10 μάτια. Δεν είδε κανένας τους τίποτα», αναρωτήθηκε ο πρώην διαιτητής από την Καλαμάτα μιλώντας στον Arena FM 89,4.

Επίσης, υποστήριξε ότι ο Στέφανος Αθανασιάδης δεν έκανε κάτι το μεμπτό αμέσως μετά το γκολ που σημείωσε στο χθεσινό ημιτελικό. «Όχι δεν δημιουργεί πρόβλημα με τη μεταφορά της φάσης. Μόνο για καθυστέρηση και έχει ανάρμοστη συμπεριφορά, κάτι που δεν έκανε ο Αθανασιάδης. Εβαλαν έναν μη διεθνή σε ένα τέτοιο ματς; Ξέρει καλά τι έκανε η Επιτροπή διαιτησίας…».

Επίσης, αναρωτήθηκε για το τι έγραψε στο φύλλο αγώνα ο Καλογερόπουλος και τι βαθμό θα τον βάλει ο Γιανναδάκης. «Θέλω να δω τι τιμωρία θα επιβληθεί στον Στοχ. Εγραψε κάτι για το ότι κλώτσησε την μπάλα στο φύλλο αγώνα;”. Χλεύασε επίσης τις δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη για τις 19 τελικές του Ολυμπιακού και την παρουσία του Κώστα Καραπαππά, υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον αγωνιστικό χώρο δίπλα στους πάγκους. “Αυτή είναι η ασυλία της ΕΠΟ”.

Και πρόσθεσε: «Αν τα γράψει όλα αυτά ο διαιτητής θα ξαναπαίξει όταν θα βγει η Ελλάδα από το μνημόνιο…», ενώ θυμήθηκε και το περιστατικό του 2012 όταν δεν έδωσε ένα πέναλτι που ζητούσε ο Ολυμπιακός στο ματς με την Ξάνθη: «Θυμάστε τι έκανε ο Τοροσίδης στην Ελλάδα. Είναι παιχταράς και στη Ρόμα έχει γίνει Παναγία…».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα