O Toυρέ στο gazzetta για Ολυμπιακό και... Μάντσεστερ!

Δημήτρης Τομαράς
O Toυρέ στο gazzetta για Ολυμπιακό και... Μάντσεστερ!

bet365

Το... λαμπρό αστέρι της Μάντσεστερ Σίτι Γιάγια Τουρέ μέσω του gazzetta στέλνει συγχαρητήρια στην παλιά του ομάδα για τον τίτλο και δηλώνει αισιόδοξος για την ρεβάνς με την Γιουνάιτεντ!

Φόρεσε την φανέλα της Μπαρτσελόνα και τώρα... βγάζει το παντεσπάνι του ως παίκτης υψηλού επιπέδου στην Μάντσεστερ Σίτι! Κι όμως με στόμφο τονίζει για άλλη μια φορά πως «ο Ολυμπιακός είναι πάντα στην καρδιά μου»!

«Δεν πρόκειται όσο χρόνια και εάν περάσουν να ξεχάσω ποτέ τον Ολυμπιακό. Του χρωστάω πολλά» τονίζει μιλώντας στο gazzetta ο Ιβοριανός μέσος και προσθέτει:

«Από αυτήν την ομάδα ξεκίνησα να παίζω στην Ευρώπη. Από εκεί έγινα γνωστός και ακολούθησε μία σημαντική καριέρα για μένα. Είχα και έχω πάντα μία πολύ καλή σχέση με την ομάδα και όποτε μπορούσα ερχόμουν στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός είναι στην καρδιά μου. Πάντα θα είναι, διότι αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και της ποδοσφαιρικής μου πορείας. Αυτό θέλω να το ξέρει καλά ο κόσμος»!

Η πρώην ομάδα του κατέκτησε και μαθηματικά το Ελληνικό πρωτάθλημα και φυσικά μέσω του gazzetta ο Γιάγια έστειλε το δικό του... μήνυμα χαράς: «Πολλά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Είναι μία μεγάλη ομάδα. Προσωπικά ήμουν σίγουρος πως θα κατακτούσε και φέτος τον τίτλο στην Ελλάδα.

Έχει την καλύτερη ομάδα. Το πιο δυνατό σύνολο και το αξίζει»!

«Μπορεί να προκριθεί»

Την Τετάρτη ο Ολυμπιακός δίνει τον αγώνα της... ζωής του κόντρα στην Μάντσεστερ με προίκα το 2-0 του Καραϊσκάκη και φυσικά ο Τουρέ (που είναι πιθανό να βρεθεί αν τα καταφέρει στο Ολντ Τράφορντ) τοποθετείται και για το ματς αυτό εκφράζοντας την αισιοδοξία του αλλά και την επιθυμία του: «Ο Ολυμπιακός όπως έχω δει φέτος κάνει εξαιρετική χρονιά. Μία πολύ καλή σεζόν.

Μπορεί να περάσει την Γιουνάιτεντ. Ο καθένας μπορεί να εκφράζει κάθε φορά διαφορετικές απόψεις για μια ομάδα όμως ο Ολυμπιακός απέδειξε το τι μπορεί να κάνει στο Τσάμπιονς Λιγκ με την φετινή του πορεία.

Για αυτόν θα είναι μία δύσκολη... μάχη με την Μάντσεστερ στην ρεβάνς. Ξέρω καλά την Γιουνάιτεντ και παρότι δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση είναι και πολύ έμπειρη και πολύ ποιοτική ομάδα.

Πιστεύω όμως πολύ στον Ολυμπιακό. Με μεγάλη προσπάθεια και σοβαρότητα έχει τις ικανότητες και τις δυνατότητες να τα καταφέρει. Θα είναι για την ομάδα αναμφίβολα μία πολύ μεγάλη επιτυχία, εάν επιτευχθεί η πρόκριση».

Τα... καλύτερα για Ιμπραϊμ!

Ο Τουρέ επιβεβαίωσε πως ο Ιμπραϊμ του ζήτησε την γνώμη του για τον Ολυμπιακό: «Με ρώτησε ποια είναι η άποψή μου για τον Ολυμπιακό. Του είπα να πάει οπωσδήποτε στην Ελλάδα. Ανέφερα πολλά θετικά σχόλια για την ομάδα διότι πολύ απλά αυτό πιστεύω.

Ο Ιμπραϊμ είναι ένας πολύ καλός παίκτης και θα του κάνει μεγάλο καλό το να μπορέσει κάποια στιγμή να παίξει στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός έχει και πολύ μεγάλη φήμη και πολύ καλό όνομα στην Ευρώπη».

«Κάποτε να γυρίσω»

Για το τέλος κράτησε το δικό του μήνυμα για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του αλλά και το δικό του μέλλον στην... Ελλάδα, αφού και πάλι δεν έκρυψε ότι θα ήθελε κάποια στιγμή στο μέλλον να φορέσει ξανά τα «ερυθρόλευκα»: «Στέλνω χαιρετισμούς σε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού. Θέλω να δώσω πολλά μπράβο για τον τίτλο.

Εύχομαι ό,τι καλύτερο για την συνέχειά του και για φέτος και για κάθε χρονιά. Επίσης εύχομαι να μπορέσω να γυρίσω στην Ελλάδα μία μέρα. Να καταφέρω να επιστρέψω μία μέρα στον Ολυμπιακό. Ποιός ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον; Μπορεί να είμαι και... κόουτς σε δέκα χρόνια από τώρα».


 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα